Garnier Ambre Solaire 1 week natural bronzer voor het gelaat

Hoi hoi,
wpid-wp-1411675687595.jpeg
Naast een zelfbruiner voor het lichaam, wou ik er ook eentje voor het gelaat. Deze voor het lichaam durfde ik niet op mijn gezicht te gebruiken. Lichaamsproducten lijken altijd iets te vet te zijn op mijn huid. Daarom trok ik terug naar Di. Daar koos ik een Garnier Ambre Solaire gezichtsproduct uit. Vandaag zal ik jullie vertellen wat ik ervan vind.
wpid-wp-1411675710536.jpeg

Ik gebruik dit product als volgt. Eerst scrub ik mijn huid, zodat dode huidcellen verdwijnen. Dit doe je omdat deze anders de zelfbruiner feller opzuigen dan de andere delen van de huid, waardoor je een oneven effect krijgt en opdat je er langer van kunt genieten. Daarna breng je het product mooi aan en laat je het intrekken. Hierbij besteden we extra aandacht aan de wenkbrauwen en haargrens. Hier trekt het product meer in, dus veeg het overtollige product zeker weg.
De tube bevat 50 ml en is 6 maanden houdbaar. Garnier belooft met deze zelfbruiner een medium effect waar je een weekje van kunt genieten. Dat hangt natuurlijk af van je huidverjongingsproces. Hoe snel worden je huidcellen vernieuwd? Zelfbruiner tint enkel de bovenste laag huidcellen.
wpid-wp-1411675726933.jpegwpid-wp-1411675733710.jpeg
De crème is vrij dikkig, licht vet en getint. Wanneer je ze echter over de huid uitdrijft, voelt ze heel licht aan. Doordat de crème getint is, ziet mijn gezicht er na het aanbrengen is donkerder aan. Na het opdrogen verdwijnt dit echter. Verder zou ik aanraden om dit product ’s avonds te gebruiken. Hierdoor heeft de crème alle tijd om in te trekken. Anders breng je er te snel make-up over aan.
Maar wat vind ik nu van het effect? Ik moet eerlijk zijn dat ik na één keer gebruik er niet veel van merk. Wanneer ik echter de dag nadien nog een laagje aanbreng, wordt het effect zichtbaar. Nu kan ik genieten van een egale, licht getinte huid. Zelf zou ik dit echter geen medium product noemen. Zelf heb ik een vrij lichte huid, waardoor het effect (volgens mij) vrij sterk moet zijn. Iets getintere dames zullen het waarschijnlijk drie daagjes moeten aanbrengen.
Al bij al ben ik wel tevreden. Hij doet zijn werk wel, maar je moet geduld hebben. Hierdoor is het een veilige, mooie zelfbruiner. Ik heb het al anders geweten…

Deze gezicjht s zelfbruiner is van Garnier. Ze komt uit de Ambre Solaire collectie. Zelf kocht ik deze bij Di, maar ik vermoed dat je ze ook in het Kruidvat kunt halen. Zelf betaalde ik 12.95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge