Dearberry Flirt lippenstift in 06 Million Dollar Orange

Hoi hoi,
wpid-wp-1412355237991.jpeg
In de oranje colourbox vond ik ook een flirt lippenstift van Dearberry. Dit is de kleur 06 Million Dollar Orange. Joepie, hier werd moeite gedaan voor een leuke naam. Toch vind ik de naam wat vreemd gekozen. Bij een 1 miljoen dollar denk ik zelf toch aan de kleur groen. Weten jullie waarom dit merk oranje zou linken aan deze naam? Daar ben ik toch echt heel nieuwsgierig naar.
wpid-wp-1412355263577.jpeg
Opnieuw is deze verpakking volledig roze. Ik vertelde het reeds, hierdoor dot de verpakking nogal kinderachtig aan. De iets uitgebreidere uitleg kun je vinden in het vorige artikel over een Flirt lippenstift.
De kleur van deze lippenstift is oranje. Er zit echter ook wat rood in de kleur verwerkt. Hierdoor heb je geen knaloranje, maar een eerder subtiel oranje kleur :).
De lipstick weegt 3,4 gram en is anderhalf jaar houdbaar. Memebox zegt het volgende over de lipstick:

A lipstick made from naturally derived ingredients – olive oil, cocoa butter and cupuacu seed butter – this buttery smooth lipstick will melt onto your lips, flushing it with red vividness.

wpid-wp-1412355296695.jpegDSCF5536 (2)
Ik hou van deze kleur. Mijn zoektocht naar een draagbare, oranje lipstick lijkt te einde. Knaloranje past niet bij de meeste huidtinten, maar velen kunnen hun geluk beproeven met deze kleur. De lippenstift is mooi mat. Hierdoor is ze wat minder hydraterend voor de lippen. Gelukkig lijk ik er niet veel last van te hebben. De houdbaarheid van de lippenstift vind ik heel goed. Een drankje en een snack overleeft ze zonder problemen. Na een volledige maaltijd zou ik toch even bijstiften.

Deze lippenstift is uit de Flirt lijn van Dearberry. Ik kreeg deze in mijn colorbox van memebox. Memebox zegt dat dit full-size product 12 dollar  of ongeveer 9 euro kost. Momenteel is deze lijn niet te vinden op de site van memebox, maar wel een andere lijn van memebox.

Affiliate link: http://us.memebox.com/lip-service-lipstick#.VC7wEfl_vy0

0 gedachten over “Dearberry Flirt lippenstift in 06 Million Dollar Orange”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge