Professional Ruah Magic Lipstick

Hoi hoi,

wpid-wp-1412789360097.jpeg

Dit moet het laatste product uit de colorboxes van Memebox zijn die ik jullie wil voorstellen. Het is meteen ook het meest bijzondere product. Ik kreeg een donkerblauwe magische lippenstift van Ruah toegestuurd. Onmiddellijk werd ik er wat bang van, maar de nieuwsgierigheid overwon.

wpid-wp-1412789391603.jpeg wpid-wp-1412789406795.jpeg

Tja, jullie weten het al. Ik ben geen talenwonder. Op Engels na spreek ik geen vreemde talen vloeiend, al kan ik mij vaak behelpen. Koreaans valt daar echter niet onder, dus het kon even goed Chinees zijn. Misschien is het ook wel Chinees ☺.

De verpakking van de lippenstift vind ik zalig. Door het zilverkleurig doosje valt het product onmiddellijk op. Wel vind ik de zwarte bedrukking minder goed gekozen. Het contrast is hierdoor niet al te groot. De huls van de lippenstift vind ik er nog beter uitzien. Het doet mij denken aan de hulzen van een luxemerk, maar ik weet niet dewelke. De dop is van een doorzichtig plastiek, maar ook de hulsis van plastiek. Ik vermoed echter dat deze verpakking niet zo stevig was, want bij sommigen kwam deze lippenstift gebroken toe. Ik had geluk en ga er bijgevolg ook zorg voor proberen te dragen

De lippenstift komt in een formaat van 4 gram.

wpid-wp-1412789413519.jpeg

Memebox zegt het volgende over de lippenstift:
‘This superunique lipstick has a blue visual, but when applied on your lips, its color will turn into a light purple! Also, this magic lipstick is a multiplayer, werking as a lip tint, lip gloss and a lip balm all in one. Its long-lasting and non-erasing formula attributes to its specialness as well.

wpid-wp-1412789423881.jpeg

Door deze swatch kreeg ik al wat minder schrik. Ze leek niet zo dekkend als de kleur in huls deed vermoeden. Het is een eerder blauwe schijn. Op de lippen geeft de lippenstift een mat resultaat. De lippenstift is iets droger, waardoor ik een lippen balsem zou gebruiken. Wat vreemd is, dat ik bij het drinken geen lipafdruk op het glas heb. Dit vind ik wel leuk. De lippenstift vind ik zelf eerder een stain, dan een lippenstift. Hierdoor blijft ze lekker lang zitten. Een maaltijd overleeft ze met gemak!

image

Het resultaat op de lippen is anders dan verwacht. Het blauwe van de lippenstift vermengd zich met het roze van de lippen. Hierdoor krijg ik paarsroze lippen. Ik vermoed dat dit eindresultaat afhankelijk is van je eigen lipkleur.

Deze magische lippenstift is van Ruah. Ik kreeg ze in de blauwe colourbox van Ruah. Memebox verklaart dat deze lippenstift 30 dollar of 23 euro kost. Soms kun je deze producten in hun shop kopen.

Zouden jullie een Memebox kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge