W7 In the buff oogschaduwpalette

Hoi hoi,

wpid-wp-1412779424016.jpeg

Naast het In the Nude palette vond ik ook het In the Buff palette van W7 bij de DA. Zoals ik in de shoplog reeds zei: Ik moest ze meenemen. Dit In the Buff  palette zou een dupe moeten zijn van de Urban Decay Naked 2 oogschaduwpalettes. Ik hoorde zelfs een vogeltje fluiten dat er nog naked dupe palette van W7 zit aan te komen. wpid-wp-1412779439865.jpeg wpid-wp-1412779473879.jpeg

Het palette komt in een stevige doos. In deze doos vind je een inleg met de oogschaduwkleurtjes. De pannetjes zelf zitten jammer genoeg minder goed vast. Bij zitten ze nog allemaal op hun plaats, maar in de winkel zaten er sommige pannetjes reeds los. Naast de oogschaduw zit er ook een applicator in het doosje. Deze applicator bestaat enerzijds uit een kwastje en anderzijds uit een sponsje. Vooral dat kwastje vind ik handig voor onderweg.

Op de achterzijde van het paletten kun je de ingrediënten terug vinden’ dat vind ik heel handig. Sommige merken lijken hun ingrediënten geheim te willen houden en daar krijg ik het van. Ik wil toch weten wat ik op lijf smeer?

Het paletten bevat 15,6 gram oogschaduw. Dít wil zeggen 1,3 gram per kleur. Het palette zelf is anderhalf jaar houdbaar.

wpid-wp-1412779528897.jpeg

Buff – een matte okerkleur

Camel – een glanzende lichtbronzen kleur

Sand – een glimmende wit roze kleur

Dust – een licht glanzende bronskleur

Chocolate – een matte grijsbruine kleur

Topaz – een licht glanzende donkerbruine kleur

Earth – een glanzende goudbruine kleur

Storm – een glanzende roestbruine kleur

Silk – een glanzende Silverstone kleur

Wave – een donker bruinbrons kleur

Thunder – een matte donkere grijsbruine kleur

Onyx – een matte zwarte kleur

wpid-wp-1412779545045.jpeg

 

De oogschaduw is mooi gepigmenteerd en ik heb bijna geen last van fall-out. In de pan is de oogschaduw wel licht korrelig. De look die ik met dit palette bleef de gehele dag prachtig zitten! Ik ben zelfs nog doller op dit palette dan met het in the nude palette. De gekozen kleuren liggen mij gewoon iets beter

wpid-dscf5575_1.jpgwpid-dscf5576_1.jpgwpid-dscf5579_1.jpg

Ik kocht dit palette in de DA. Dit palette kost er slechts 7,49 euro.

Wat is jullie favoriete W7 product?

0 gedachten over “W7 In the buff oogschaduwpalette”

  1. Ik heb thuis het In The Nude palette en daar ben ik heel blij mee. De swatches van dit palette zien er erg goed uit, mocht ik het In The Buff palette ergens tegenkomen, dan neem ik het zeker mee naar huis. Fijne review!

  2. Ik heb thuis het In The Nude palette en daar ben ik heel blij mee. De swatches van dit palette zien er erg goed uit, mocht ik het In The Buff palette ergens tegenkomen, dan neem ik het zeker mee naar huis. Fijne review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge