Catrice Viennart

Hoi hoi,

Essence en Catrice komen in November opnieuw uit met trend edities. Vandaag vertel ik jullie meer over de Catrice collectie.

Catrice – Viennart

Deze collectie van Catrice is gebaseerd op de stijl van Art Nouveau. Deze kunststijl is bekend omwille van zijn elegante dessins en decoratieve prints. Catrice probeert deze stijl te vertalen naar make-up in de collectie ‘Viennart’ die beschikbaar is van midden november tot midden december. In deze collectie wordt rood gecombineerd met zacht abrikoos, mauve en lavendel. Verder werden ook goud en parelmour in de collectie verwerkt voor dat extra vleugje glamour.

Baked Eyeshadow

Viennart Baked Eyeshadow C01 Viennart Baked Eyeshadow C02 Viennart Baked Eyeshadow C03

C01 Pearly Plastering

C02 Stunning Stucco

C03 Lovely Lace

In deze collectie werden die baked oogschaduws opgenomen. Deze oogschaduw moet goed gepigmenteerd zijn en garandeert intense kleuren. Deze oogschaduw is verkrijgbaar in lavendel, goud en paars. Elke oogschaduw kost 3.99 euro.

Shimmer Lip Colour

Viennart Shimmer Lip Colour Viennart Shimmer Lip Colour C01 Viennart Shimmer Lip Colour C02 Viennart Shimmer Lip Colour C03

C01 Nude Nouveau

C02 Klimt’s Gentle Kiss

C03 Klimt’s Ardent Kiss

Natuurlijk kunnen lipproducten niet ontbreken in deze collectie. Catrice heeft gekozen voor lippenstiften met pure pigmenten en fijne glansdeeltjes. Hierdoor gaan de lippen prachtig glanzen. De textuur is zacht en de verpakking is de mooie zwarte verpakking die we gewoon zijn van de Catrice lippenstiften. De lippenstift is verkrijgbaar in nude, abrikoos en bordeaux. Deze lippenstiften kosten 3,99 euro per stuk.

Scented Powder

Viennart Scented Powder C01

Dit poeder is transparante highlighter en heerlijk geparfumeerd.  Hierdoor kun je je gezicht en hals mooi highlighten en krijgt het een bloemige geur. De poeder komt in de nostalgische flacon met een pompverstuiver.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik wat sceptisch sta tegenover dit product. Er wordt altijd afgeraden van parfum op je gelaat te gebruiken en dan ga je er een geparfumeerd poeder op spuiten? Nee, ik laat deze poederspray aan mij voorbij gaan.

Dit scented powder kost 4.99 euro.

Powder Blush

Viennart Powder Blush C01

C01 Floral OrnARTment

Catrice nam naast een highlighter ook een blush op in deze collectie. Het is een poederblush die in één kleur verkrijgbaar is. Op de blush werd een prachtig dessin aangebracht en heeft een frisse abrikoos en zacht nude kleurtje. Deze poederblush kost 3,99 euro per stuk.

Ultimate Nail Lacquer

Viennart Ultimate Nail Lacquer C01 Viennart Ultimate Nail Lacquer C02 Viennart Ultimate Nail Lacquer C03 Viennart Ultimate Nail Lacquer C04

C01 Pearlescent Purpose

C02 Vienna Rose Woods

C03 LilART Lily

C04 ARTful Red

Het voorlaatste product in de trend editie zijn nagellakjes. De nagellak is verkrijgbaar in 4 keluren en er wordt ultieme kleur, dekking en glans belooft. De effecten variëren van kleur tot kkleur en zijn verkrijgbaar in lavendel, abrikoos en bordeaux. Op het flesje werd een mooi detail toegevoegd. Naast het Catrice logo kun je een mooi kanten bloemdessin terugvinden. Elke nagellak van Catrice uit de Ultimate Nail Lacquer Lijn kost 2,99 euro.

Mirror

Viennart Mirror open Viennart Mirror

Het laatste product in de limited editie is een accessoire. Ze hebben gekozen om een leuk spiegeltje in de collectie op te nemen. Op de bovenzijde zit een prachtig dessin. Dit handspiegeltje heeft een zilveren verpakking is perfect mee te nemen in de handtas. Hierdoor kunnen we onze make-up snel even bijwerken onderweg :). Dit spiegeltje kost 3,59 euro.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden iets meer te weten te komen over deze collectie. Uiteindelijk vind ik het een vrij natuurlijke collectie. Daardoor geniet de collectie van Essence iets meer mijn voorkeur. Deze producten werden schattiger verpakt, maar ook deze producten zijn niet mis.

Welke collectie draagt jullie voorkeur?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge