L'ocean oogschaduw in Pastel oranje, rood en donker parelblauw

Hoi hoi,

wpid-wp-1412344504898.jpeg

Naast oogpotloden, lipstick en nagellakjes kon oogschaduw niet uitblijven. Deze kwam in de vorm van het merk L’Ocean. Hiervan had ik nog nooit eerder van gehoord. Ik kreeg de oogschaduw in levendige kleurtje. Ik kan er bij het logo van de olympische spelen mee vormen. Ik kreeg rood, natuurlijk uit de rode box, oranje uit de oranje box en hoe kun je het raden blauw uit de blauwe box. Jammer genoeg is mijn blauwe oogschaduw gebroken en ik heb geen idee hoe dit komt. Deze kleur lag net als de twee andere te wachten op zijn review. Toen ik deze echter uit de kast haalde, bleek die gebroken. Misschien leven er elfjes in mijn huis die betoverd werden door de blauwe kleur. Ik heb geen idee. Gelukkig bleek de kleur niet dusdanig kapot dat ik ze niet meer kon testen. Alleen het op de foto zetten werd er een stuk door bemoeilijkt!

wpid-wp-1412344513679.jpeg

De kleuren kregen zowel een naam als een nummer:

L29 – Pastel orange

L35 – Red

L62 – Dark blue pearl

Op z’n zachtst gezegd zijn deze namen weinig origineel natuurlijk. De oogschaduw komt in een formaat van 4 gram en memebox zegt er het volgende over:

L’Ocean’s eye shadows come in various trendy colors, all of which are velvety smooth, long-lasting and extremely vivid in color. They are specifically designed to compliment different colors of outfit and skin types.

wpid-wp-1412344522781.jpeg DSCF5505 DSCF5506 (2) DSCF5509 (2)

De oogschaduw is ongelooflijk goed gepigmenteerd. Ik sloeg er steil van achterover. Verder is ze ook helemaal niet korrelig, maar zoals je ziet is ze vrij teer in de pan. Bij het blenden moet je ook wat opletten. Als je niet oplet blend je ze weg. Toch kun je er een heel mooi resultaat mee verkrijgen. Daar getuigen de bovenstaande foto’s van.

 

Ik vond deze oogschaduws in de colorboxen van memebox. Normaal betaal je voor elke oogschaduw 10 dollar. Dat komt ongeveer overeen met 7.5 euro.

 

 

Affiliate link: http://us.memebox.com/?acc=c902b497eb972281fb5b4e206db38ee6

0 gedachten over “L'ocean oogschaduw in Pastel oranje, rood en donker parelblauw”

  1. Jammer van de kapotte oogschaduw…. Ik vind de rode wel heel fel overkomen, zou hem zo niet meteen op mijn ogen gebruiken vanwege het dracula effect (ooit een keer gedaan, niet echt voor herhaling vatbaar….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge