Visitekaartjes voor de blog

Hoi hoi,
image

Voor mijn blog word ik steeds vaker uitgenodigd voor eventen door persbureaus en merken. Daarbij kreeg ik vaak de vraag of ik een visitekaartje had. Dat had ik nog steeds niet en ik vond dat de tijd gekomen was om er te laten maken. Ik bestelde een kleine set van 100 kaartjes op Vistaprint. Na twee weken kon ik het resultaat gaan ophalen bij het postpunt in mijn buurt. Daar ontving het bovenstaande bevallige doosje.
image

image

image

In het pakketje zaten een klein wit doosje , waarin de visitekaartjes mooi opgeborgen zitten, en kortingscodes. Het is en blijft natuurlijk een webshop en ze willen aanzetten tot een volgende aankoop. Misschien blijken deze in de toekomst nog van pas te komen.
image

image

Het klein wit doosje is natuurlijk handig om je kaartjes te bewaren, maar je moet er wel een paar bij de hand hebben. Daarop gebruik ik een klein metalen doosje die ik in mijn studenten periode in een goodiebag vond. Deze is van base en hierin kan ik een tiental jaartjes kwijt. In de toekomst moet een leuke sticker het doosje afmaken.
image

image

Natuurlijk hebben jullie de kaartjes nog steeds niet gezien. Ik koos voor een elegant design en beide zijden van de kaartjes zijn in kleur. De voorzijde is grijs met een roze bedrukking. Hierop staat een logo met een B en het adres van mijn site en een mail adres. Aan de andere zijde hebben de kaartjes een roze achtergrond met een grijze opdruk. Hierop staan mijn Twitter, instagram en facebook. Persoonlijk vind ik de kaartjes heel leuk, elegant en professioneel ogen. Ik ben er ongelooflijk blij mee. De kaartjes bestelde ik op Vistaprint.be en ik betaalde er 11,9 euro voor.
Wat vinden jullie van mijn visitekaartjes?

0 gedachten over “Visitekaartjes voor de blog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge