Catrice Gradient blush in Waterloo Sunshine uit de Creme Fresh LE

Hoi hoi,

wpid-wp-1414943246104.jpeg

Een tijdje geleden zag ik de gradation blush bij het Kruidvat in de uitverkoopbak liggen. Ik vond deze er heel mooi uitzien dus ik besloot ze te redden van een oneerbiedig leventje in de bak. Ik wou ze een mooi tweede leven geven. Deze blush komt uit de Creme Fresh limited edition van Catrice. Deze collectie was te koop in maart 2014. Er was maar één blush te vinden in deze collectie en deze kreeg de naam Waterloo Sunshine. Dit vind ik nu echt een leuke naam.

wpid-wp-1414943253867.jpeg

 

De Creme fresh collectie is gebaseerd op jaren 60 invloeden bevat veel pastels.  Deze retro trend kun je ook terugvinden in de verpakking van deze blush. De houder van de pan is een matte zilver kleur met een doorzichtig deksel. Op het deksel zijn afgeronde rechthoeken aangebracht. Dit creëert een mooi retro effect. De verpakking voelt vrij stevig aan en ziet er niet al te goedkoop uit. De pan bevat 9.5 gram blush en is een jaartje houdbaar.

Catrice:

Deze blush met een heerlijk zachte textuur in helder framboosroze is een waar hoogtepunt in de collectie. De fashionable kleurgradatie verzekert je van een frisroze look op de wangen en gezichtscontouren. 

TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGYLCERIDE, ALUMINA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL

Ik heb het al zo vaak gezegd. Het is een poederproduct, dus talk en mica zijn de verwachte verdachten in de ingrediëntenlijst. Verder zie ik nog siliconen en alcohol. De ingrediëntenlijst is vrij kort :).

wpid-wp-1414943264373.jpeg wpid-wp-1414943276340.jpeg

De gradatie van deze blush gaat van een lichtzalmroze tot een mooi donker framboosroze. De blush is goed gepigmenteerd. Op de swatch zie je dat deze blush licht korrelig is, maar je kunt ze heel mooi aanbrengen. Ze blend heel mooi in de huid, maar is niet ongelooflijk zacht bij het aanbrengen. Gelukkig blijft ze heel mooi zitten. De blush is eerder opvallend, dus je moet er wel voor zijn. Op de full-face kun je zien dat de blush vrij uitgesproken is. Als je ze echter mooi blend en met zachte hand aanbrengt, kun je een clownsuiterlijk vermijden. Ik vind het persoonlijk een prachtige blush en heerlijk om een donkerder ooglook in evenwicht te brengen. Ik merk dat ik er vaak naar grijp. En zelf de kleuren apart kun je ook mooi gebruiken. De lichte kleur is heel mooi natuurlijk. Een mooie blush en zeker geen miskoop.

Deze blush is van Catrice. Catrice kun je kopen bij het Kruidvat. Deze blush kun je misschien nog een uitverkoopbak vinden. Als je hem vindt, zou ik zeggen: meenemen! Deze blush had oorspronkelijk een prijs van 3.99 euro.

Wat zijn jullie aanraders uit de laatste Catrice Collecties?

Doen jullie al mee aan mijn winactie? https://beautifulday4makeup.wordpress.com/2014/12/02/favorieten-november-2014/

0 gedachten over “Catrice Gradient blush in Waterloo Sunshine uit de Creme Fresh LE”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge