Catrice nagellak in 048 Emerald Bay

Hoi hoi,

wpid-wp-1412841654327.jpeg

Ik moet jullie deze nagellak even tonen. Deze vond ik laatst in het Kruidvat en de nagellak heeft zich op heel korte tijd opgeworpen tot één van mijn favoriete kleurtjes nagellak. In het assortiment van Catrice is deze jammer genoeg niet meer te vinden, maar misschien hebben jullie het geluk deze in een uitverkoopbak te zien liggen. Ik heb het over een mooie zeegroene kleur van Catrice, namelijk 048 ‘Emerald Bay’.

wpid-wp-1412841662412.jpegwpid-wp-1412841670988.jpeg

De nagellak komt in het typische Catrice flesje. In het flesje zit 10 ml nagellak en deze is drie jaar houdbaar. Omdat dit een eerder donker, verkleurende kleur is, raad Catrice aan een basecoat te gebruiken bij deze lak. Ik zou zelf aanraden om er altijd eentje te gebruiken onder je kleurnagellakken.

Catrice:

Nagel couture in eindeloze variatie. Kleuren krijgen direct een ultra hoogglans finish dankzij de Gloss Booster technologie. Uitstekende professionele resultaten met een subliem gel-effect, zonder af te bladderen. Het innovatieve reservoirkwastje geeft ultieme kleur aan de nagels met slechts één streek. vrij van formaldehyde, tolueen of weekmakers als ftalaten.

 

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID / NEOPENTYL GLYCOL /TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, ALUMINUM HYDROXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

wpid-wp-1413493409254.jpeg wpid-wp-1413493429110.jpeg

Ik draag deze nagellak reeds een weekje continu op mijn nagels. De nagellak is goed gepigmenteerd en al vrij dekkend na één laagje. Voor het mooie zou ik toch aanraden er een tweede laagje op aan te brengen. De nagellak droogt niet al te traag, maar ook niet heel snel. Bij droogt ze iets sneller als ik er op let om een lekker dun laagje aan te brengen. Dan droogt je manicure nog zo snel. Jammer genoeg is dit niet bij elke nagellak mogelijk (omdat ze te stroperig zijn), maar bij deze is dit niet het geval. De nagellak is heel vloeibaar waardoor ze makkelijk aanbrengt en snel droogt. Het kwastje zelf is vrij breed, waardoor je slechts twee veegjes nodig hebt om je volledige nagel te bedekken. Nadat je manicure er op zit, is het natuurlijk de vraag hoe lang ze blijft zitten. Wel? Ze blijft niet slecht zitten. Wanneer ik ze zonder topcoat draag, verschijnen de eerste chips na twee volle dagen. Je kunt deze manicure gelukkig ook makkelijk bijwerken.

Dit zeegroene kleurtje is van Catrice. Jammer genoeg is het niet meer te vinden, maar misschien in de uitverkoopbakken? Catrice kun je vinden bij het Kruidvat en een Ultimate Color Nail Lacquer van Catrice kost 2,99 euro per stuk.

Houden jullie van unieke nagellakkleurtjes?

 

0 gedachten over “Catrice nagellak in 048 Emerald Bay”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge