Yves Rocher Geurkaars Zwarte vruchten uit de kerstcollectie

Hoi hoi,

wpid-img_20141212_172814.jpg

Bij één van mijn laatste bezoekjes aan de Yves Rocher viel mijn oog op dit doosje. Zoals jullie weten ben ik dol op geurkaarsen en daarenboven word ik nog eens helemaal happy van fruitige en zoete geuren. Daarom besloot ik het kaarsje in mijn mandje te droppen. De kaars komt in een mooi kartonnen doosje, waardoor je de kaars eigenlijk niet kunt zien. Dat vind ik soms wel jammer, omdat je je dan geen beeld kunt vormen bij het glaasje. Bij sommige Yves Rochers wordt een voorbeeldje uitgezet, maar ik heb dat nog niet overal gezien. Ik zou alle winkels echter aanraden een “tester” uit te stallen. Ik wil een geurkaars altijd op voorhand ruiken en zien :).

wpid-img_20141212_172834.jpg

De geurkaars weegt 100 gram. Hierdoor belooft Yves Rocher ons een geurgenot van 25 uur bij deze kaars. Even ter vergelijking: een kaars van rituals weegt 290 gram en heeft 50 branduren wat het dubbele is. Ik kan alvast verklappen dat de geur van deze kaars heerlijk is. Vooraleer je ze brandt, vliegt de zoet geur van braambessen je al tegemoet. Ik dacht eerst dat dit niet echt een winterse geur was, maar ik moet het toegeven. Ik ben verkocht. Zelfs in de winter hou ik van deze zoete geur.

wpid-img_20141212_172857.jpg

Op de onderzijde van het doosje vind je natuurlijk nog enkele raadgevingen. Tip: volg die op om brandgevaar te voorkomen :). Ik zou niet willen dat je huis afbrandt door onverantwoordelijk gebruik!

wpid-img_20141212_172916.jpg

Nu hadden jullie nog steeds niet het kaarsje gezien natuurlijk. De paarse kaars komt in een mooi glaasje van dezelfde kleur. Hierop is zeer elegant met gouden letters aangebracht naar wat deze kaars geurt. Ik vind het er heel mooi en elegant uitzien. Natuurlijk heb ik deze ook voor jullie uitgetest. Ik heb altijd wat schrik bij geurkaarsen. Af en toe kun je de geur helemaal niet waarnemen dan. Bij deze is dat echter helemaal niet het geval en na een kwartiertje in je ruimte gevuld met de heerlijke braambessengeur. Ik zou zelfs zeggen dat deze sterker zijn geur afgeeft dan mijn Rituals kaarsen.

Deze kaars is te vinden in de Kerstcollectie van Yves Rocher. In deze kerstcollectie zitten drie geurlijnen: zwarte vruchten, rode vruchten en peer-chocolade. Deze kaars is te vinden in de eerste geurlijn. Het is ook de enige geurlijn waar een kaars is aan toegevoegd geloof ik. Deze kaars kost 8.95 euro. Dat is niet heel goedkoop en in verhouding is dit zelfs iets duurder dan Rituals. Voor dezelde brandtijd kosten Yves Rocher en Rituals 17.9 euro en 17.5 euro respectievelijk. Dit hield mij eerst tegen om deze kaars te kopen. Ik ben echter heel blij dat ik het gedaan heb, want die 40 cent extra is ze het echt waard.

Wat zijn jullie favoriete, in België verkrijgbare geurkaarsen?

4 gedachten over “Yves Rocher Geurkaars Zwarte vruchten uit de kerstcollectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge