Playboy enkel voor Sexkittens? … Of niet? (Playboy Ultimate Eyes Sultry Smokey Eyes oogschaduwpalette)

Hoi hoi,

Het is Kerst!!! Ik wil jullie zeker en vast een gelukkig kerstfeest wensen. Zelf zijn wij met Kerst gewoon gezellig samen met de familie. Dan proberen we te genieten van onze kerstboom en proberen we te genieten van de prachtige glinsteringen die de boom teweeg brengt. Wat doen jullie met de kerstdagen? Laat het mij zeker weten welke kadootjes op je wishlist staan. Dat vind ik leuk om te weten 🙂

Maar uiteindelijk moet ik over naar de orde van de dag. Ik heb een mooi oogschaduwpalette voor jullie. Het is misschien niet echt een kerstpalette, maar ik vind het zeker bij de winter horen.

wpid-wp-1416580850198.jpeg

Ik heb dit palette zelf gevonden in Nederland. Dit palette was al een paar keer door mijn handen gegaan, maar telkens legde ik het terug. De laatste keer vond ik echter dat ik het al zo vaak had bekeken, dat ik het gewoon moest meenemen. Zo duur was het niet. Ik wou dit palette eerst niet meenemen omdat van het van Playboy was en ik had er weinig vertrouwen in. Het was een typisch gevalletje van schoenmaker blijf bij uw leest. Nu ja, uiteindelijk ben ik heel blij dat ik het gekocht heb.

wpid-wp-1416580882518.jpeg

In het palette zitten zes kleurtjes, waarvan drie matte en drie glanzenden. Er zitten twee highlighters in, drie smokey kleuren en een accent kleur. Ik vind de combinatie van de kleurtjes wel goed gevonden. Trouwens, de twee highlighters en een donker zwarte kleur zijn mat, de anderen zijn glitterend.

Elk oogschaduwkleurtje komt in 1,5 gram en is anderhalf jaar houdbaar. Op de verpakking staat een leuke quote van Hugh Hefner: ‘Life is too short to be living somebody else’s dream’. Ik veronderstel dat ik niemand moet uitleggen wie Hugh Hefner is? Anders raad ik aan om eens de serie ‘Girls next door’ op te zoeken. Let op: hiervoor ben je best meerderjarig ;). Het is en blijft playboy :s.

TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, SYNTHETIC WAX, PARAFFINUM LIQUIDUM, METHYLPARABENEN, PROPYLPARABEREN, TIN OXIDE, CL77019, CL77891, CL77499, CL77491, CL77492, CL77266

Deze keer vertel ik niet veel over de ingrediënten. Ondertussen weten jullie wel al wat talk en mica doen. Wel zit er ook silicone en was in het product. Hierdoor zal het een gladder uiterlijk op de ogen hebben. Wat ik wel jammer vind is dat er parabenen in het product zitten. Dit ben ik niet gewoon. Nu ja, mijn huid lijkt er gelukkig geen last van te hebben.

wpid-wp-1416580900940.jpeg

De oogschaduw is goed gepigmenteerd. Jammer genoeg gaat dit gepaard met een hoge mate aan korreligheid. Een ooglook zonder fall-out maken, is met dit palette nagenoeg onmogelijk. Zelf vind ik dit gelukkig niet zo erg omdat ik mijn oogmake-up vooraleer ik mijn gezichtsmake-up aanbreng. Alleen voor een oogschaduweyeliner vind ik dit ambetant, omdat ik dat wel nadien aanbreng. Gelukkig helpt aftikken al veel. De oogschaduw zelf blend wel mooi in elkaar, hoewel de ‘grijze’ kleuren aan de linker zijde van het palette weinig verschillend zijn. De gouden kleur is heel korrelig en werkt vrij moeilijk. Eenmaal aangebracht, blijven de kleuren echter wel tot ’s avonds perfect op hun plaats..

wpid-img_20141119_074816_1.jpg wpid-img_20141119_074815_1.jpg
Hierboven zie je een look die ik met dit palette gemaakt heb. Dit is een eerder subtiele smokey eye. Hierbij gebruikte ik Snow White als basis op het bewegende ooglid en Oyster als highlighter onder de wenkbrauw. Hierna bracht ik Black Pearl aan op de buitenste 2/3 van het bewegende ooglid en The dark side op de buitenste derde. Vervolgens bracht ik met Galaxy een accent aan op het midden van het bewegende ooglid. De gehele look werd afgewerkt door Saturn aan te brengen als eyeliner boven en onder het oog. Ik vond dit er uiteindelijk heel prachtig en zwoel uitzien. Wat vinden jullie?

Ik kocht dit palette bij Dirx Drogist. Ik weet niet waar het nog te koop is, laat het mij zeker weten als jullie nog plaatsjes kennen waar ze dit palette verkopen. Voor dit palette betaalde ik 3,99 euro.

Hebben jullie andere (verwonderlijk goede) playboy producten?

 

 

 

0 gedachten over “Playboy enkel voor Sexkittens? … Of niet? (Playboy Ultimate Eyes Sultry Smokey Eyes oogschaduwpalette)”

  1. Ik heb ze zien liggen in de Big Bazar hier in de buurt. Keek vroeger altijd Girls next door (komt eigenlijk wel geen naakt ofzo in he…), omdat ik Kendra geweldig vond. Toen zij wegging stopte ik met kijken….
    Wel fijn dat het pallet beter is dan verwacht. Vind ik altijd geweldig om zo’n producten tegen te komen 🙂

  2. Mooie look heb je gemaakt, staat je goed! Zelf ben ik dol op het Playboy merk want ik heb een heleboel Playboy parfums in huis. Vooral Super Playboy en Playboy VIP ruiken HEERLIJK! Hun douchegels vind ik ook gewoon prima 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge