Essence on top lipgloss in 01 Dramatize en 03 Hypnotise

Hoi hoi,

image

Een hele tijd terug deed ik mee aan een winactie van Kruidvat op facebook. Hiermee kon je een Essencepakketje winnen. Uiteindelijk bleek ik één van de gelukkigen te zijn! Jippie, wat was ik blij! In dit pakket vond ik onder andere deze twee lipglosses.

image

Dit zijn de on top lipglosses van Essence. Ik denk echter dat deze nu niet meer te koop zijn. Omdat het idee erachter wel leuk is, wou ik het er toch over hebben. Deze lipglosses zijn bedoeld als topcoat, net zoals bij nagellak. Eerst breng je je lipstick aan, waarna je deze lipglosses aanbrengt. Uiteindelijk zal je lippenstift er heel anders uitzien. Ik kreeg twee kleuren. De donkere bordeauxrode kleur is dramatize, terwijl de zilverwitte kleur hypnotize heet.

image

Deze lipglosses komt in tubes van 8 ml en is twee jaar houdbaar.

image

Op de swatches kun je de glitter goed zien. Dat is op de lippen ook zo, maar de onderstaande foto’s pikten deze glitter niet op. De lipgloss is plakkerig, maar hierdoor blijft ze goed zitten. Je kunt de lipglosses als topper dragen (maar dan wordt je applicator vuil), maar ik durf ook enkel deze producten dragen. Het effect zie je hieronder en dat is niet mis. Een drankje overleven ze met gemak, maar na een maaltijd zou ik toch even bijwerken.

image

Dramatize

image

image

Hypnotize
Deze liglosstoppers zijn van Essence. Oorspronkelijk moest je voor elk kleurtje 1,99 euro betalen.

Wat vinden jullie van een lippenstift topcoat?

0 gedachten over “Essence on top lipgloss in 01 Dramatize en 03 Hypnotise”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge