Bodyshop Glazed Apple bodybutter

Hoi hoi,

DSCF7053

Een tijdje geleden kon je al zien en lezen dat ik de ‘glazed apple’ tin kocht van de bodyshop. Hierin zat ook een mini bodybutter. Vandaag wil ik jullie hier iets meer over vertellen. De mini bodybutter staat momenteel naast mij terwijl ik dit typ. Ik kan al verklappen dat ik deze bodybutter heel lekker vind. Momenteel vind ik ze zo heerlijk dat ik ze ook als handcreme gebruik. De bodybutter zit in een potje van 50 ml. Op de voorzijde kunnen we opnieuw het logo van de lijn waarnemen. De bodybutter is net zoals de douchegel een jaartje houdbaar. Het potje van de bodybutter is in hetzelfde kerstig groen als de douchegel. Ik vind het heel mooi en ga het lege potje uitwassen en bijhouden. De bodybutter zelf heeft een mintkleurtje.

Aqua/Water (Solvent), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Emollient), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Emollient), Glycerin (Humectant), Cetearyl Alcohol (Emulsifying Agent), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), PEG-100 Stearate (Emulsifying Agent), C12-15 Alkyl Benzoate (Emollient), Ethylhexyl Palmitate (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient), Cera Alba/Beeswax (Emulsifier), Dimethicone (Emollient), Pyrus Malus Seed Oil/Pyrus Malus (Apple) Seed Oil (Emollient), Sucrose (Humectant), Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (Emollient), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Tocopherol (Antioxidant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Limonene (Fragrance Ingredient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Linalool (Fragrance Ingredient), Citral (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 42090/Blue 1 (Colorant).

Oeh wauw, ik zie heel veel oliën en boters in het product zitten. Hierdoor wordt ze natuurlijk heerlijk voedend. Het parfum staat in de onderste helft van het lijstje.

DSCF7055

Zoals je hierboven reeds kon lezen: ik ben dol op dit product! De consistentie van de bodybutter is tussen een bodyboter en een lotion in. Ik heb de papaya bodybutter van de bodyshop en die is heel stevig. Deze is niet echt lopend, maar een stuk ‘zachter/romiger’ dan de papaya bodybutter. Hierdoor wrijft de bodybutter makkelijk uit en trekt ze vrij snel in. De geur is een stuk minder sterk dan bij de bodybutter, maar ze blijft wel vrij lang hangen. Na vier uur kan ik nog een vleugje van de geur oppikken op mijn handen.

Ik vind het een heel goede bodybutter. De mini die ik heb, bevat 50 ml en kost 6 euro als je ze apart aankoopt. Zelf heb ik ze uit de frosted apple tin. Van deze bodybutter is ook een full-size te koop. De full-size bevat 200 ml en kost 16 euro. Ik vind het een heerlijk product.

Wat is jullie favoriete kerstgeur van de bodyshop?

0 gedachten over “Bodyshop Glazed Apple bodybutter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge