The Bodyshop The Feeling's neutral

Hoi hoi,

Ik wil jullie alvast een gelukkig nieuwjaar wensen, maar dat is natuurlijk pas binnen 12 uur. Ik ga straks echter oudjaar en nieuwjaar vieren met mijn vrienden. Daarom moet dit artikeltje nu al online :p. Ik zie er al naar uit. Eerst even een lekker maaltje koken en erna gezellig bij elkaar zijn en uitgaan. Ik hoop dat jullie vooruitzichten voor vanavond en het nieuwe jaar even leuk zijn. Even tussendoor moet ik trouwens verklappen dat ik niet veel goede voornemens heb :). Ik wil nog wat gewicht verliezen en mijn sportgedrag van de laatste vier maandjes volhouden (3 à 4 uur per week).

Laten we nu maar over gaan naar de orde van de dag, want jullie hebben nog een artikeltje van mij te goed. Vandaag stel ik jullie voor aan een base- en topcoat die mij zo aangenaam verrast hebben, dat hij meer dan een artikel verdient.

wpid-wp-1417710971118.jpeg

 

Ik heb het natuurlijk over de base- en topcoat uit de colour crush nagellakcollectie van de Bodyshop. Deze werden midden november gelanceerd geloof ik. In deze collectie vind je verschillende kleuren, waarvan ik er eentje voor jullie nog ga reviewen, en deze base- en topcoat. Ik vind het leuk dat deze ‘nagellak’ de twee acties combineert.

wpid-wp-1417720756026.jpeg

 

In het flesje zit 6.8 ml en deze is anderhalf jaar houdbaar.

Butyl Acetate (Solvent), Ethyl Acetate (Solvent), Nitrocellulose (Film Former), Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer (Film Former), Acetyl Tributyl Citrate (Plasticiser), Isopropyl Alcohol (Solvent), Stearalkonium Hectorite (Viscosity Modifier), Adipic Acid/Fumaric Acid/Tricyclodecane Dimethanol Copolymer (Film Former), ±Mica (Opacifying Agent), ±Styrene/Acrylates Copolymer (Film Former), ±Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Stabiliser/Viscosity Modifier), ±Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent – Emollient), ±Citric Acid (pH Adjuster), ±CI 77891/Titanium Dioxide (Colorant), ±CI 77742/Manganese Violet (Colorant), ±CI 19140/Yellow 5 Lake (Colorant), ±CI 73360/Red 30 Lake (Colorant), ±CI 77499/Iron Oxides (Colour), ±CI 77510/Ferric Ammonium Ferrocyanide (Colorant), ±CI 73360/Red 30 Lake (Colorant), ±CI 77499/Iron Oxides (Colour), ±CI 15850/Red 7 Lake (Colorant), ±CI 15850/Red 7 Lake (Colorant), ±CI 19140/Yellow 5 Lake (Colorant), ±CI 77499/Iron Oxides (Colour) 7 Lake (Colorant), ±CI 42090/Blue 1 Lake (Colorant), ±CI 77491/Iron Oxides (Colorant), ±CI 77891/Titanium Dioxide (Colorant), ±CI 15850/Red 6 (Colorant).

Ik kocht deze nagellak op een VIP avond van de Bodyshop in tweevoud. Ik was onmiddellijk geintrigeerd door de nagelproducten van de Bodyshop toen ik ze zag. Zolang wachtte ik al op nagelproducten bij de Bodyshop. Dat is een deel van het assortiment dat voor mij jarenlang mistte. Nu ja, nu hebben ze het gelanceerd. Wat mij trouwens opviel is dat wat de Bodyshop dit jaar deed, dat ze het goed deden, zoals hun nagellak, hun kerstproducten,…. Ik vind het prachtig en ik heb er volop van genoten. Verder vind ik het leuk dat al hun nagellakken een leuke naam kregen. Zo draagt deze nagellak de naam ‘The feeling’s neutral’. Wat een prachtig gekozen naam is dit!

wpid-wp-1417720780716.jpeg

Waarom kreeg deze nagellak nu echter onmiddellijk de eer om in mijn favorieten te staan. Sinds ik dit flesje heb, gebruik ik het continu. Mijn eerste flesje is nagenoeg op, ik denk dat ik nog een kleine derde heb en dat na een maand én een half gebruiken. Ik ben er dol op. Een eerste voordeel is dat deze als basis- en toplak ongelooflijk rap droogt. Daarenboven beschermt deze nagellak mijn manicure heel mooi, waardoor chips duidelijk langer uitblijven. Het allerlaatste voordeel is dat ze je manicure een prachtige glans geven, een beetje à la een gellike topcoat.

Deze base- en topcoat kun je vinden in de nagellakcollectie van de Bodyshop. Alle nagellakken van deze collectie hebben dezelfde prijs, wat het wel makkelijk maakt. Voor elke lak zul je 6,00 euro moeten neertellen. Dat is niet budget à la Essence of Catrice, maar het is zeker ook niet heel duur. Ik vind 6 euro zelf een mooie prijs voor een goede base- en topcoat.

Wat is jullie favoriete base- en/of topcoat?

 

11 gedachten over “The Bodyshop The Feeling's neutral”

  1. Voor €6 is het inderdaad een koopje!
    Ik gebruik zelf de ‘strong nails’ base-coat van Kiko Milano en de top-coat van NYC 🙂
    De base-coat droogt ook enorm snel en bij de beschadiging van je nagels, vallen deze na een laagje base coat niet meer op.
    Jammer genoeg nog niet te krijgen in Belgie (kiko milano) 🙁

  2. Oo dat klinkt super! Mijn base coat van Ciaté is bijna op en ik zocht nog een goedkopere vervanger. Deze ga ik sowieso halen. Fijne review! Alvast een fijne jaarwisseling! 🙂

  3. Ik gebruik soms een basecoat en zelden een topcoat…. Maar dat is vooral omdat ik vrijwel elke dag nieuwe nagellak opdoe. Deze klinkt wel erg goed moet ik zeggen

  4. Dankjewel voor dit artikel over nagelak. Ik denk dat een goede base- en topcoat heel belangrijk zijn voor de houdbaarheid van de lak. Maar wanneer je aan je nagels frommelt zoals ik blijft niets zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge