The Bodyshop Super Volume Mascara

Hoi hoi,

DSCF6676

Laatst kocht ik nog eens een mascara. Ik koos voor de Super Volume mascara van de The Bodyshop. Zelf had ik deze vroeger al eens gehad en ik meende mij te herinneren dat deze wel goed was. Daarom kocht ik ze opnieuw.

DSCF6671

De mascara ziet in een groen-zwarte huls met een zilveren dop. Ik vind dat deze er mooi elegant uitziet. Ik koos de zwarte versie. Net zoals de meeste ‘natte’ oogproducten is ook deze mascara niet zo lang houdbaar. The Bodyshop beweert dat deze een half jaar houdbaar is. Ik zou hier toch mee opletten. Let goed op dat de consistentie en de geur niet veranderen want in een mascara komen heel snel bacteriën. In deze huls zit 10 ml mascara.

Aqua (water), Cera Carnauba (carnaubawas), Isododecane, Glyceryl Stearate SE, VP/VA Copolymer, PVP/Eicosene Copolymer, Cera Alba (bijenwas), Stearic Acid, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Nylon-12, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Glycerin (glycerine), Pentylene Glycol, Polymethyl Methacrylate, Sclerocarya Birrea Seed Oil (maroela-olie), Disteardimonium Hectorite, Panthenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PPG-2 Methyl Ether, Phenylpropanol, Piperonal, Propylene Carbonate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Triethoxycaprylylsilane, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanol, Phenethyl Alcohol, Laureth-21, kleurstoffen: +/- CI 77007, CI 77499, CI 77491, CI 77492.

Deze mascara bevat wel alcohol, maar ik zie ook veel was in de mascara zitten. Hierdoor denk ik dat de mascara niet al te uitdrogend werkt voor je wimpers. Ik word alvast niet ongelukkig van deze lijst.

DSCF6679

Deze mascara heeft een typisch ouwe en goede borstel. Het is een fijne haartjes borstel. Hierdoor kun je mooi tot aan de wortels van je wimpers raken.

DSCF6682 DSCF6684

Ik vind dat deze mascara mijn wimpers licht verlengd en krult. Dit geeft wel een mooi effect. Jammer genoeg lijkt deze mascara mijn wimpers wel niet volledig te separeren. Soms klitten ze wat samen in spinnenpootjes. Dit effect is echter niet al te groot en makkelijk op te lossen door je mascaraborsteltje goed af te vegen en er nog eens door te gaan. Dus ja, ik vind het een goede mascara, maar nu niet om te zeggen het is een favorietje. Nu ja, ik heb dan ook het geluk dat mijn wimpers al vrij lang en gekruld zijn. Daardoor lijkt het effect van bepaalde mascara’s bij mij een stuk minder dan bij anderen. Ik denk dat je het gewoon eens uit moet proberen. De Big en Curvy mascara doet het bij mij een stuk beter.

Deze mascara is van de Bodyshop. Voor deze mascara betaal je 12.50 euro.

Wat is jullie favoriete The Bodyshop mascara?

0 gedachten over “The Bodyshop Super Volume Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge