Beauty Essentials Universele verstuiver

Hoi hoi,
wpid-wp-1413559317617.jpeg
Laatst lag ik een leuk accessoire liggen bij het Kruidvat. Ik denk dat we allemaal wel de mini tasverstuivers van de Etos en Travalo kennen. Blijkbaar heeft Beauty Essentials er ook eentje aan het assortiment toegevoegd. Deze moest ik uitproberen, vooral omdat mechanisme anders lijkt te zijn.

wpid-wp-1413559322820.jpeg

Dit flesje is uitwasbaar. Je kunt het interne flesje gewoon wassen met water. Dit is wel makkelijk en dat mis ik bij de miniverstuivers van Etos en travalo. In het flaconnetje kan 4,7 ml edt, edp of bodymist. Volgens Beauty Essentials kun je hier 77 keer mij sprayen. Volgens de verpakking zit er een handleiding in het doosje maar ik vond deze niet terug in het doosje. Dit was wel heel jammer, want hierdoor moest ik zelf gaan zoeken hoe de verstuiver werkte. En dit was niet gemakkelijk!

wpid-wp-1413559332790.jpeg

De verstuiver ziet er zeer elegant uit. Het mij denken aan een zilveren lippenstifthuls of een kogel. Wat wel verwonderlijk is, is dat je voor het sprayen het grootste uiteinde van de flacon gehaald moet worden. De doppen/uiteindes kunnen eraf gehaald worden door middel van een kliksysteem.

wpid-wp-1413559350366.jpeg

Hier werd de flacon volledig uit elkaar gehaald. Je kunt de flacon vullen door je spray van je geurtje in het witte plastiekje te spuiten. Hiermee moet je wel opletten als je de flacon terug wil sluiten. Er zit geen slot op het plastiekje. De sluiting zit in het kleine uiteinde van de flacon. Waarschijnlijk om de flacon makkelijk te kunnen uitkuisen. Hierdoor werkt het niet zo handig en nauwkeurig om deze flacon te vullen, maar ik kan hier wel mee leven. Zeker omdat het zo handig is deze flacon te kuisen.

wpid-wp-1413559342225.jpeg

Ik heb deze flacon gevuld met een bodymist van Blond Amsterdam. Deze verstuiver sprayt heel fijn en licht. Dat heeft mij aangenaam verrast, omdat je dan perfect kunt regelen hoeveel je aanbrengt. Daarom wel dat je er zoveel sprays mee kunt doen. Ik denk dat 2 spraytjes van deze verstuiver overeen komen met 1 spray van een normale verstuiver.

De verstuiver zelf is van plastiek. Maar het plastiek is vrij dik. Hierdoor is de verstuiver zeer stevig en kan ze veilig in de handtas meegenomen worden, denk ik. Eerst was ik niet zo tevreden over deze verstuiver, omdat ik niet wist hoe ze juist werkte. Nu ik echter weet hoe ik ermee aan de slag moet, ben ik er dol op. Als ik deze nog eens vind in het Kruidvat, zal ik deze nog wel eens meenemen.

Deze miniverstuiver is van Beauty Essentials. Beauty Essentials is te koop bij het Kruidvat. Ik weet de exacte prijs van die product niet meer, maar ik denk dat ze ongeveer 3 euro kost. Is er iemand van jullie die het wel weet? Je mag het gerust achterlaten bij de comments.

Vinden jullie het ook jammer dat je travalo’s moeilijk kunt reinigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge