Essence Come to Town oogschaduwpalette in 02 Naughty or nice?

Hoi hoi,

DSCF6780

Ik heb net zoals bij de nagellak beide oogschaduwsetjes gekocht. Dit palette bestaat meer uit roodtinten, terwijl het andere uit groentinten bestond. Wat ik wel jammer vind , is dat dezelfde gouden en zilveren kleur in dit palette verwerkt zijn. Dit is het palette ‘Naughty or nice’. Persoonlijk is dit mijn favoriet van de twee palettes!

DSCF6782

Net zoals bij het andere palette zitten hier ook 5 gram product in en is het twee jaar houdbaar. Voor de geïntereseerden heb ik de ingrediënten hieronder gekopieerd. Omdat deze nagenoeg dezelfde zijn als bij het andere palette ga ik er geen extra uitleg meer bij geven. Voor meer info kun je ook altijd kijken bij het artikel van 18 januari ;).

TALC, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYPROPYLENE, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ZINC STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, STEARYL DIMETHICONE, AQUA (WATER), CAPRYLYL GLYCOL, OCTADECENE, PTFE, TIN OXIDE, DISODIUM EDTA, TRIOLEIN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, MALTODEXTRIN, HEXYLENE GLYCOL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, MAY CONTAIN: CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

DSCF6783

De kleuren van dit palette zijn mooi gepigmenteerd en niet korrelig. Wel valt de donkerste kleur hier iets bruiner uit dan ik verwacht had. Ik had een meer bordeaux kleurtje verwacht. De lichtroze kleur is ook goed waar te nemen. Dat is altijd mooi meegenomen bij zo’n lichte kleur. Ik breng deze oogschaduw altijd aan over een crèmeoogschaduw en dan blijft deze heel goed zitten. Ik had deze opgedaan bij de Ici Paris XL persdagen en Aurelie (http://leruaa.wordpress.com) vond de look heel mooi gelukt. Dat wil dus zeggen dat het er na een dag werken nog steeds prachtig uitzag!

DSCF7207 DSCF7214 DSCF7215

 

De look is op dezelfde manier gemaakt als met het groene oogschaduwpalette. Natuurlijk werden de groene kleurtjes vervangen door hun rood/roze tegenhangers. Het is een prachtige kerstlook geworden. Ik vind dat deze zelfs nog meer kerst aan doet dan de look van het groene palette. Voor deze prijs vind ik het een echte aanrader!

Dit oogschaduwpalette komt uit de Come To Town collectie van Essence. De kerstcollectie van Essence is te vinden bij het Kruidvat. Voor dit palette betaal je slechts 2.89 euro!

Wat was jullie favoriete product uit deze c ollectie?

 

0 gedachten over “Essence Come to Town oogschaduwpalette in 02 Naughty or nice?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge