Une nuit à Bali droge olie

Hoi hoi,

DSCF3644 (2)

Tijdens de persdagen voor de herfst en winter kreeg ik bij Tosca PR een staaltje van de droge olie van Une Nuit à Bali. Deze droge olie is te koop bij de webshop biotylab.be.

Deze droge olie hydrateert en voedt diep je lichaam zonder een vettige film achter te laten. Een unieke combinatie van vitaminen, mineralen, antioxidanten en omega 3-6-9 om uw huid tegen uitdroging en veroudering te beschermen. Dit wondermiddel revitaliseert en regenereert zelfs de droogste huid. Gebruik het poeder op de top voor een volledig mat effect

DSCF3645 (2)

Deze droge olie is gemaakt op basis van groene koffie denk ik. Daarom heb ik hieronder de ingedriënten eens nader bekeken.

GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ORYZA SATIVA BRAN OIL, PENTAERYTHRITYL, TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, GLYCERYL CAPRYLATE, JASMINUM OFFICINALE OIL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL.

Waar ik alvast blij van wordt is het feit dat ik zeer weinig alcohol in dit prodcut vind. Verder zitten er veel oliën en glycerine in. Hierdoor zal de huid lekker gehydrateerd worden.

DSCF3646 (2)

Maar wat vind ik er nu van. Eerlijk gezegd. Het product is echt niets voor mij. Het moment dat ik de olie op mijn hand aanbracht kwam de geur mij tegemoet. Het is geen heel zware geur, maar er zit niets zoet of bloemig in. Ik weet niet goed hoe ik de geur moet omschrijven, maar ze bevalt mij niet. Hierdoor heb ik niet de neiging om dit product te blijven gebruiken. Nu ja, speciaal voor jullie ben ik het blijven testen. De olie trekt snel in, maar je blijft wel de glans van de olie zien op de huid. Nadien voelt mij huid wel heerlijk zacht en ziet ze er gevoed uit. Zonder de geur zou ik heel tevreden zijn over dit product, maar de geur ligt mij nu eenmaal niet. De olie is niet heel vet, waardoor je ze ook op het gezicht kunt gaan gebruiken.

Deze droge olie is van Une Nuit à Bali. Een flesje bevat 100 ml. HIer ga je heel lang mee doen. Ik gebruik mijn sampletje nu al een maand en de helft is nog niet eens op. Dit product kun je kopen op de webshop biotylab.be. Daar kost het 55 euro. Moest je de geur aangenaam vinden, zou ik dit product zeker kopen. Jammer genoeg kan ik er niet mee om.

Welke droge olie gebruiken jullie?

0 gedachten over “Une nuit à Bali droge olie”

  1. Ik gebruik nu Squalan. Is niet echt droge olie (geloof ik), maar met name de moisturizer is fijn,
    terwijl ik normaal echt het gevoel van olie haat op mijn gezicht…
    Trekt nooit lekker in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge