Sothys Sheer Lipstick in 121 Prune Luxembourg

Hoi hoi,

DSCF6609

In mijn goodiebag van Yapado zaten er enkele Sothys producten. Zo zat er ook een travel-/testsetje voor hun make-up in het zakje. In deze set vond ik een prachtig product. Ik vind dit product zo leuk, dat ik er alvast een apart artikel aan wijd.

DSCF6617

Ik heb het natuurlijk over de lipstick. Dit is volgens mijn een full-size. De lipstick komt in een zacht, stoffen hoesje. Hierdoor krijg je natuurlijk een luxueus gevoel. Een leuk detail is dat het sjabloontje van het merk op het hoesje is aangebracht. Ik was meteen zeer nieuwsgierig naar de inhoud.

DSCF6610

De lippenstift is sheer. Hierdoor zal deze eerder een licht kleurtje aan de lippen geven, dan een zeer felle kleur op de lippen zijn. Hierdoor zal het product veel natuurlijker ogen. Ik kreeg de kleur 121 Prune Luxembourg. De lipstick bevat 3,5 gram en is twee jaar houdbaar.

Hierboven kun je de ingrediënten zien. Ik zie heel veel verzorgende ingrediënten zoals verschillende oliën en algenextract. Hierdoor is de lippenstift heerlijk voedend en zacht voor de lippen.

DSCF6619 DSCF6621

Wanneer je het hoesje verwijderd zie je een prachtige zwarte huls. Het zwart is mat en ook hier is het logo van Sothys aangebracht. Dit is het enige glanzende van de huls. Aan de onderzijde is een stickertje met het kleurnummer en de naam. Zo kun je de lippenstift terug vinden in je stash. Als je lippenstift zelf ziet, verwacht je een donkere kleur op de lippen. Dit is echter niet geval, want de lippenstift is sheer.

DSCF7464 DSCF7476

Het uiteindelijke resultaat is een iets rozer/roder kleurtje van je lippen dan normaal. Ook is deze lippenstift mooi glanzend, waardoor het lijkt als een lippenbalsem op de lippen. Zo voelt de lippenstift ook aan. De lippenstift is heerlijk voedend. Ik ben er echt dol op. Deze zit standaard in mijn handtas voor het werk. Daar past ze perfect. Ze is niet te, maar toch is het een prachtig kleurtje.

Deze lippenstift is van Sothys. Sothys kun je vinden bij bepaalde schoonheidssalons. Voor deze lippenstift betaal je ongeveer 25 euro. Dit is een dure lipstick, maar het is zijn prijs waard.

Wat is jullie favoriete luxe lipstick?

0 gedachten over “Sothys Sheer Lipstick in 121 Prune Luxembourg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge