Etam beauty nagellak in 69 Beatle Juice

Hoi hoi,

DSCF7654

Oeh. Ik heb een nieuw favoriet merk voor nagellak. Namelijk Etam Beauty. Tijdens de solden kon ik het natuurlijk niet laten om in te slaan. Ik kocht er onder andere drie nagellakjes. Ik begin met in mijn ogen de mooiste kleur. Het is een groene kleur met een blauwe ondertoon.

DSCF7657

Dit kleurtje is Beatle Juice. Net zoals de andere lakjes komt het in een flesje van 7ml en is deze anderhalf jaar houdbaar. De dop vind ik trouwens supertof gemaakt. Het is een matte dop. Hierop is in glanzende letters ‘Vernis Bikini’ aangebracht. Dit is hun nagellak reeks. Dat vind ik heel mooi. Ook werd het merk op subtiele wijze op het flesje gedrukt.

DSCF8097 DSCF8098

Kijk wat een prachtige kleur dit is. Het een groene kleur, maar er zit duidelijk een blauwe glans over. De nagellak droogt trouwens glanzen op. De droogtijd van deze nagellak is super. Ik vind dat ze heel snel droogt en na tien minuten kan ik weer alles doen met twee laagjes. Je moet wel twee laagjes aanbrengen, want bij de eerste laag is ze nog licht transparant. Daarenboven blijft de kleur goed zitten. Na drie dagen had ik nog geen chips en tipwear.

Ik ben dol op deze nagellakjes van Etam Beauty. Deze kosten daarenboven slechts 3,9 euro per stuk. Tijdens de solden kreeg ik 50% korting. Ik zou zeggen, inslaan!

Wat vinden jullie van de lakjes van Etam Beauty?

0 gedachten over “Etam beauty nagellak in 69 Beatle Juice”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge