Etam Beauty nagellak in 39 Mars Attacks

Hoi hoi,

DSCF7646

Vandaag heb ik nog een Etam Push Up Your Beauty lakje voor jullie. Het is een mooie rode kleur met miniscule gouden glitters. Hierdoor krijgt het een licht duochroom effect. Deze lak doet mij echt denken aan een trots rode kleur. Heerlijk. Deze kleur heeft mij onmiddellijk betoverd. Daarenboven had ik nog eens het geluk dat de nagellak deel uitmaakte van de solden.

DSCF7650

De kleur die ik uitkoos is nummer 39 Mars Attacks. Net zoals de voorgaande lakjes zit er ook 7 ml in de fles en is ze anderhalf jaar houdbaar. Het design van het flesje is net zoals voorheen heel elegant. Ik ben dol op het subtiele design van de dop en het subtiele logo op het flesje.

DSCF8100 DSCF8103

Hier zie je een swatch van de kleur. Hier kun je de gouden glitter een beetje zien. Deze nagellak dekt ook in 2 laagjes en droogt heerlijk snel. Deze lak ging 3 dagen mee zonder chips of tipwear. Etam blijft mijn bewondering opeisen. Heerlijk!

Deze nagellak komt uit de beautylijn van Etam. Voor deze nagellak betaal je 3,90 euro. Dat vind ik niet zo heel duur, slechts een beetje duurder dan Catrice. De kwaliteit vind ik echter stukken beter. Je kunt de lakjes vinden in de Etam winkel in de nieuwstraat van Brussel, maar ook op hun webshop.

http://www.etam.com/beaute/les-ongles/vernis-bikini-vernis-a-ongles.html

Waarom zie ik zo weinig reviews van de beautyproducten van Etam? Is het te moeilijk beschikbaar? 

0 gedachten over “Etam Beauty nagellak in 39 Mars Attacks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge