Flormar Terracotta Blush-on in 44 Pink Bronze

Hoi hoi,

DSCF8140DSCF8143

Ik ontdekte laatst dat er in de Nieuwstraat in Brussel een Flormar geopend was. Waarom wist ik dit niet? En ik noem mezelf een beautyblogger? Nu ja, na dit ontdekt te hebben, kon ik het natuurlijk niet laten enkele producten aan te kopen. Ik kocht onder andere 3 terracotta blush-on poeders in de Flormar. Vandaag ga ik jullie de eerste kleur tonen en dit is ook meteen de donkerste van de drie. Het is een bruine kleur met een warme ondertoon. Ik koos de drie speciale kleuren uit de reeks. Deze blush heeft een marble uiterlijk in de verpakking.

DSCF8211 DSCF8209

Geef toe, dat ziet er toch superleuk uit. Ik word altijd betoverd door zo’n producten. De kleur is een warmgouden bruine kleur met kleine accenten van roos. Dit doet mij altijd denken aan het uiterlijk van een planeet.

Volgens Flormar voorziet deze bronzer de huid met een gezonde en levende gloed en bedekt het de huid perfect met zijn velvetachtige en zachte structuur. Het creëert een glanzend en zijdeachtig resultaat met natuurlijke ingrediënten, het voedt de huid en kalmeert en beschermt de huid tegen uitwendige factoren.

DSCF8154

De bronzer zit in een grote verpakking van 9 gram en is anderhalf jaar houdbaar. De verpakking doet mij wat denken aan de MAC verpakkingen. De verpakking is zwaar en ziet er stevig uit. Ik heb alleen wat schrik voor de sluiting. Het deksel kan wat heen en weer bewegen, waardoor ik bang ben dat het deksel af zou kunnen breken. Dat vind ik wel jammer.

DSCF8157

Kijk nu wat een prachtige kleur. Door de glans kun je deze bronzer natuurlijk niet gebruiken om te shapen. Dit is echter het perfecte product voor een sunglow look. De bronzer heeft een licht oranje ondertoon en een gouden glans. Het ziet er supermooi uit. Ik heb deze al gebruik voor deze look of op mijn oogleden. Deze bronzer is echt supermooi. Ik ben er dol op.

Deze terracotta blush-on is te koop bij Flormar. Per stuk betaal je 11.95 euro. Dat is niet heel goedkoop, maar ik vind het hem wel waard. Ik kan blijven staren naar dat marble effect. Zo zie je hoe het uiterlijk van een product mee kan spelen in je oordeel :).

Houden jullie ook zo van prachtige, gemarmelde gezichtspoeders?

0 gedachten over “Flormar Terracotta Blush-on in 44 Pink Bronze”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge