Gaastra Fernando Sjaal

Hoi hoi,

DSCF7097DSCF7099

Naast een tassenhouder vond ik ook enkele sjaals in de goodiebag van Mediamania. Naast een wat winterse sjaal van River Island, vond ook deze sjaal van Gaastra in de zak. Deze is geschikt voor tijdens de lente en zomer vind ik . De stof voelt heel licht aan en heeft een marine achtig sfeertje.

DSCF7096 DSCF7098

Het binnenste vierkant is wit en bezaai met blauwe stippen. Erna volgen enkele blauwe en witte vierkanten. Het geheel werd uiteindelijk mooi afgeboord. Ik zie er hartjes in. Het zijn natuurlijk geen hartjes, maar mijn fantasie neemt een loopje met me. Ik vind het er allemaal heel mooi uit zien Het is een lichte, maar toch een iets warmere sjaal. De sjaal is niet vierkant, maar rechthoekig.

DSCF7100DSCF7104

Zoals ik al zei is deze sjaal van Gaastra. Bij de sjaal van River Woods was heel subtiel een plaatje aangebracht met het merkje, maar hier vind ik zoiets niet terug. Omdat de sjaal zo licht is, mag je ze niet in de wasmachine wassen. Doordat de sjaal voor een vijfde uit zijde bestaat, voelt ze heerlijk zacht. Verder mag je de straal ook niet strijken.

Deze sjaal van Gaastra vind ik heel mooi, maar ze kost wel 49.95 euro. Dit heb ik er wel niet voor over. Dit is hun Fernando sjaal.

Wat vinden jullie van dit design?

0 gedachten over “Gaastra Fernando Sjaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge