Flormar Terracotta Blush-on in 45 Touch of Rose

Hoi hoi,

DSCF8166

Enkele dagen geleden kon je reeds zien dat ik enkele Terracotta blush-on poeder gekocht heb bij Flormar. Vandaag wil ik jullie aan de tweede voorstellen. Dit is meteen de meest koele en roze kleur van de drie. Dit is nummer 45 Touch of Rose.

DSCF8163

Ook deze blush komt in een formaat van 9 gram en is anderhalf jaar houdbaar. De verpakking is even stevig als de andere blush, maar wat ik vergat te vertellen is dat er ook een minispiegeltje in de verpakking zit. Zelf vind ik deze veel te klein om blush mee aan te brengen, maar voor een lippenstift lijkt mij deze wel handig. Deze spiegel is bijgevolg niet handig.

DSCF8169

Kijk hier! Opnieuw een prachtig marble effect. Deze poeder is een combinatie van koel bruinroze, koel roze en een klein beetje gouden glitters.

MICA, TALC, ZEA MAYS STARCH, ETHYLHEXYL PALMITATE, SILICA, CALCIUM ALUMINIUM BOROSILICATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, OCTYLDODECYL, STEAROYL STEARATE, NYLON-12, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, MAGNESIUM ALUMINIUM SILICATE, ALUMINIUM HYDROXIDE, TIN OXIDE, IMAIDAZOLIDINYL UREA, XANTHAN GUM, ETHYLHEYLGLYCERIN, CELLULOSE, HECTORITE, LAUROYL LYSINE, ISOPROPYL MYRISTATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, POLYSORBATE 20

Dat zijn veel ingrediënten die ik niet ken, maar toch zien we opnieuw mica, talk en silica verschijnen. Ik verwacht ook niet anders bij een gezichtspoeder. Verder zie ik ook wat alcoholen staan.

DSCF8176

Dit is voor mij een mooie gebronsde blush. Opnieuw kun je ze omwille van de glans niet gebruiken om te shapen. Ze is echter wel heel mooi om te gebruiken als blush of oogschaduw. Ze voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen en is voldoende mooi gepigmenteerd. Verder kun je ze prachtig in de huid brengen. Als ik deze ’s morgens aanbreng, blijft ze tot de avond perfect zitten.

Deze terracotta blush-on is van Flormar. Ook voor deze kleur betaal je 11.95 euro. Dat noem ik zelf geen budget blush meer, maar ze zitten ook nog niet in het luxe sigment. Ik vind het een mooie poeder en ik draag ze met plezier. Ik kijk er al naar uit dat de zon wat meer komt piepen, want dan zal zijn effect nog mooier zijn.

Gebruiken jullie ook graag glanzend blush bij mooi zonnig weer?

0 gedachten over “Flormar Terracotta Blush-on in 45 Touch of Rose”

  1. Ziet er mooi uit! Zelf ben ik niet zo van de bruinige blushes (ook niet van bronzers), maar een glimmertje in de zon ben ik niet vies van, al pak ik dan liever een highlighter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge