The Bodyshop Glazed Apple Bath Sprinkles

Hoi hoi,

DSCF7067

Vandaag heb ik nog een kerstproduct voor jullie. Ik weet het. Kerst is al heel lang gepasseerd, maar ik wou deze toch nog aan jullie tonen. Van de glazed apple lijn bezat ik bijna alle producten, zo ook de bath sprinkles. Deze heb ik jullie echter nog niet getoond. Ik toonde jullie wel al de bath sprinkles uit de frosted cranberry lijn, maar naar deze was ik ook benieuwd.

DSCF7073

Ook deze bol bevat kleine badzouten. Hiervan giet je er een beetje van in je bad. Omdat ik merk dat de geur niet zo sterk is, ben ik vrij kwistig met dit badzout. In het flesje zit er 150 gram en ik probeer toch minstens drie baden te halen met dit bad.

DSCF7070DSCF7077

De geur vind ik echter nog lichter dan die uit de frosted cranberry lijn. Je moet er echt veel van in je bad doen om het een beetje te ruiken en erna trekt de geur vrij snel wel. Je blijft wel liggen in een heerlijk groen bad. Nu ja, ik vind het jammer. Zo’n badproducten gebruik ik meestal om mezelf volledig onder te dompelen in de geur. Daardoor kan ik volledig tot rust komen. Dat mis ik een beetje bij die badzouten. Ik hoop dat, moest deze terug komen, dat ze er een iets sterkere geur aan toevoegen.

Nadien voelen mijn benen ook niet al te jeukerig aan, dus worden mijn benen niet al te uitgedroogd. Er zit dan ook geen SLS of SLES in het product. Wat mij wel ten zeerste verwonder is hoe hoog parfum in de lijst staat. Dat had ik helemaal niet verwacht. Jammer dat zijn effect dan niet sterker is.

Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Parfum/Fragrance (Fragrance), Tapioca Starch (Viscosity Increasing Agent), Mica (Opacifying Agent), Sucrose (Flavoring Agent), Aqua/Water/Eau (Solvent), Glycerin (Humectant), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Skin Conditioning Agent), Limonene (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Pyrus Malus Fruit Extract/Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Citral (Fragrance Ingredient), Potassium Sorbate (Preservative), Sodium Benzoate (Preservative), Citric Acid (pH Adjuster), CI 77891/Titanium Dioxide (Colorant), CI 77491/Iron Oxides (Colorant), CI 77510/Ferric Ferrocyanide (Colorant).

Deze bath sprinkles komen uit de kerstcollectie van de Bodyshop. Per bolletje betaal je zes euro. Dat is ongeveer 2 euro per bad en hiermee stukken goedkoper dan Lush, maar toch verwachtte ik er meer van.

Waarom gebruiken jullie heerlijke badverwenproducten?

0 gedachten over “The Bodyshop Glazed Apple Bath Sprinkles”

  1. Ik vind de geur van deze lijn zó lekker! Ik heb er alles van behalve deze. Jammer dat hij niet meer verkrijgbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge