Andrelon Go for Texture beach spray

Hoi hoi,

wpid-wp-1420893424226.jpeg

Een tijdje terug kocht ik de goodbye box van Miss Lipgloss. Ze ging haar webshop sluiten en voor de gelegenheid werd er nog een box verkocht met restjes producten. In deze box vond ik twee producten van Andrelon. Het eerste product die ik kreeg is deze beach spray van Andrelon. Deze moet voor volume in het haar zorgen. De spray kan je zowel gebruiken op droog als handdoekdroog haar. Bij een beachspray denk ik aan een spray met zout in. Identiek als de grote hoeveelheid zout die we in onze zee kunnen vinden. Hierdoor wordt je haartextuur normaal wat ‘ruwer’, waardoor er meer volume in zit. Deze spray komt uit hun Pink collection. Deze styling collection probeer in te spelen op de huidige trends.

Andrelon:

Deze spray zorgt ervoor dat het lijkt alsof je net een dag naar het strand bent geweest! Het zorgt voor een warrige textuur in je haar en zorgt voor luchtig volume door heel je haar.

wpid-wp-1420893438806.jpeg

AQUA, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYQUATERNIUM-11, PARFUM, DMDM HYDANTOIN, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABENEN, ETHYLPARABENEN, BUTYLPARABEN, PROPYLPARABENEN, ISOBUTYLPARABENEN, CITRAL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

Hmm van deze lijst word ik niet blij. Natuurlijk zit er heel veel Sodium Chloride in de spray. Dit is gewoon keukenzout en dat kan niet ontbreken in een beach spray, Dit zorgt voor de textuur in het haar. Ik zou dit wel niet elke dag gebruiken. Het zout kan vrij uitdrogend werken voor het haar. Dat is echter niet waar ik ongelukkig van word. Het lijkt of dat ze elke soort parabenen die ze konden vinden, dat deze in de spray geduwd zijn. Parabenen worden vaak gebruikt in beautyproducten. Nu worden de meesten daar ondertussen wel een beetje angstig door omdat sommige parabenen gelinkt zijn aan het krijgen van sommige vormen kanker. Parabenen zorgen er voor dat de producten langer houdbaar blijven. Het zijn zogenaamde conserveringsmiddelen en ze doden schimmels en zwammen, vooraleer die zich verpreiden. De schadelijkste parabenen zijn methylparabenen, ethylparabenen, propylparabenen, butylparabenen en isobutyl parabenen. Deze kunnen de gezondheid schaden door tumoren te ontwikkelen. Laat nu net al deze parabenen in het product zitten. Deze parabenen worden enorm gelinkt met borstkanker, dus het is opletten geblazen als die al in de familie zit.

wpid-wp-1420893444318.jpeg

Hier heb ik het product op droog haar gebruikt. Let maar niet op mijn naakte gezicht, maar ik kwam hier net terug van het squashen. Door het sporten plakte mijn haar al plat rond mijn gezicht. Daarom besloot ik deze spray te gaan testen. Onmiddellijk zie ik een mooie en natuurlijke hoeveelheid volume ontstaan. Ook voelt het haar ietsje ruwer, maar niet vies aan. Dit bleef ook vrij goed zitten voor de rest van de dag. Zelf ben ik heel tevreden over het effect, maar die ingrediënten. Voor mij zitten er echt te veel parabenen in. Ik ga deze spray heel traag op gebruiken. Misschien heel uitzonderlijk gebruiken voor speciale gelegenheden. Ik ga het echter niet meer bijkopen. Die parabenen maken mij echt zenuwachtig. Het is niet dat ik deze ontwijk, maar als er zoveel in zitten, dan ontwijk ik het product toch wel een beetje.

Deze beach spray is van Andrelon. Deze zorgt voor textuur in het haar. Zelf vind ik het geen aanrader. Als je het echter niet erg vind om parabenen à volonté te gebruiken, kun ie deze wel eens testen. In het flesje zit 150 ml en deze een jaartje houdbaar. Andrelon kun je in België vinden bij de Albert Hein geloof ik. Voor deze spray betaal je 4,99 euro. Ik denk dat ik de volgende keer mijn beach spray zelf maak.

Zouden jullie een DIY van een beach spray zien?

0 gedachten over “Andrelon Go for Texture beach spray”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge