Kenzoki Sensuele Handbalsem

Hoi hoi,

DSCF7580

In mijn goodiebag van ICI Paris XL vond ik verschillende handcrèmes. De voorbije maanden was het heel erg koud en konden mijn handen wel wat extra voeding gebruiken. Misschien een beetje vreemd om over handrcèmes te spreken aan de vooravond van de Lente, maar zelfs in de lente kan het nog koud zijn. De eerste handcrème die ik besloot uit te proberen is de sensuele handbalsem van KenzoKi. Kenzoki is het lichaamsverzorgingsmerk van het bekende merk Kenzo

Kenzoki belooft een romige, kalmerende balsem met een betoverend parfum. Deze moet de hele dag voor extra zachtheid zorgen. Bij het aanbrengen versmelt de handcreme met de huid en zijn de handen heerlijk glad, zacht en sensueel geparfumeerd. Wie houdt van zachte handen kan niet meer zonder.

DSCF7583

Hmm, jammer genoeg staat het parfum vrij hoog in de lijst. Dat had ik niet onmiddellijk verwacht. De geur van deze handbalsem is niet al te sterk. Het doet mij wat denken aan een poederig, vers gewassen kussensloop. Ik vind het een heerlijke geur. Ook zitten er siliconen in de handcrème. Degenen die dit mijden, zijn niets met deze handcrème. Zelf vind ik dat wel handig, want dit legt een laagje tussen mijn handen en de koude buitenlucht. Dit zorgt weer voor extra bescherming. Verder zitten er ook veel boters in, wat ik altijd heel aangenaam vind.

  • Actief plantaardig essence van rijst, die al zijn voedende en verzachtende eigenschappen rijmt
  • Shoreaboter voedt, versoepelt en beschermt de huid tegen uitdroging (staat in de onderste helft van de lijst, ik stel mij vragen bij hoe actief dit ingrediënt is)
  • Antartica is een micro-organisme uit het ijswater van Antartica. Het produceert een proteïne die de kou bestrijdt. Hierdoor remt het vochtverlies af en beschermt tegen de kou.

DSCF7585

In de tube zit 50 ml en is een jaartje houdbaar. De crème is heerlijk dik, maar hierdoor had ik schrik dat ze niet snel ging intrekken. Niets is minder waar. De crème smelt in de huid en de handen voelen nadien niet plakkerig aan. De geur blijft ook vrij lang hangen. Dat vind ik top, want ik vind de geur heerlijk. Ik ben dol op deze handbalsem. Deze zit in mijn bakje met verzorgingsproducten voor ’s nachts. Elke avond breng ik een nootje aan op mijn handen en de volgende dag voelen mijn handen heerlijk zacht. Ik ben dol op deze balsem en zou ze waarschijnlijk opnieuw kopen.

Deze sensuele handenbalsem is van Kenzoki. Kenzoki is te koop bij ICI Paris XL. Voor dit flesje van 50 ml betaal je 13.25 euro. Dat is niet heel goedkoop, maar ik vind het ook niet heel duur. Het een is ‘betaalbaar’ product, die heerlijk werkt en ruikt.

Wat is jullie favoriete handenbalsem?

0 gedachten over “Kenzoki Sensuele Handbalsem”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge