The Bodyshop Big and Curvy Mascara

Hoi hoi,

DSCF3956 DSCF3958 DSCF3959

Laatst was ik weer eens op zoek naar een nieuwe mascara. Ik probeerde er weer eentje uit van de Bodyshop waar ik goed herinneringen aan had. Het is de big and curvy mascara. De mascare belooft volume en krul.

Aqua (water), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (carnaubawas), Beeswax (bijenwas), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax (candelillawas), Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Tribehenin, Triethanolamine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Acacia Senegal Gum (acaciagom), Panthenol, Glyceryl Stearate, Sclerocarya Birrea Seed Oil (maroela-olie), Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, PPG-2 Methyl Ether, Phenylpropanol, Piperonal, Hydroxyethylcellulose, Polyimide-1, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Myristic Acid, Disodium EDTA, Lauric Acid, Alcohol Denat., kleurstoffen: Iron Oxides (ijzeroxides)

Deze mascara komt in een mooi en opvallende roze huls. In de huls zit 8 ml en net als alle andere mascara’s is dit product beperkt houdbaar. Deze mascara is 6 maanden houdbaar. Op het roze zijn mooie zwarte golven aangebracht. Wat ik wel minder vind, is de zilveren dop. Volgens mij was dit mooier geweest met een matte zwarte dop. Het borsteltje is een gewoon borstel met haartjes. Hierdoor raak je makkelijk tussen je wimperharen en en kun je ze van begin tot einde volgen. Voor mij is de borstel ietsje te dik, want ik moet altijd heel goed opletten dat ik mijn oogleden niet raak. Nu gebeurt dat gelukkig niet meer, want ik ben het gewoon.

DSCF8312 DSCF8311 DSCF8322

Deze mascara is heel ‘nat’. Hierdoor moet ik ook wel opletten voor spinnenpootjes. Nadat ik de borstel afveeg, is er geen probleem meer. Ik vind het effect van deze mascara heel mooi. Mijn wimpers lijken er net dat ietsje langer en krullender door. Ik vind het een goede mascara en ik gebruik hem graag. Wel ben ik nog altijd op zoek naar een mascara die aan ‘al’ mijn eisen voldoet.

Deze big & curvy mascara is te koop bij de Bodyshop. Daar betaal je 15 euro voor de mascara. Voor een mascara vind ik dit betaalbaar.

Wat is jullie favoriete mascara?

0 gedachten over “The Bodyshop Big and Curvy Mascara”

  1. Deze ziet er goed uit!

    Super leuk dit! Vooral met dat licht blauwe! Ik zou hier echt geen geduld voor hebben, haha

    Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

    XxX
    http://www.wendyvansoest.com

  2. Haha Kim, ik denk dat een eentje los door ’t bos aant spammen is jong 😛 ik zie ook nergens lichtblauw. Ik heb amper bodyshop make up maar daar moet ik dringend verandering in brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge