Flormar Quartet Eye Shadow in 410 Byzantine Touch

Hoi hoi,

DSCF8122

Naast blushes kocht ik ook een oogschaduw palette bij Flormar. Ik koos voor een palette met neutrale bruine kleuren en een felle zonnegele kleur. Wanneer ik dit palette in mijn handen nam had ik al onmiddellijk een mogelijke look in gedachten. Wat leuk is, is dat dit palette ook een naam kreeg. Deze zijn online niet te vinden, maar ze staan gelukkig op de verpakking gedrukt. Dit is de quartet oogschaduw in nr 410 Byzantine Touch.

DSCF8124DSCF8128

In het oogschaduwpalettee zit 12 gram. Dus van elk kleurtje krijg je 3 gram. Dat is een royale hoeveelheid oogschaduw. Het gehele palette is 2 jaar houdbaar. Ik vind de verpakking heel mooi, hoewel ze ook wat lomp aanvoelt. Ook ben ik bang dat de verbinding wel eens af zou kunnen breken. Langs de buitenzijde is verpakking dik en ze verdunt naar binnen toe. Dit doosje heeft hetzelfde formaat als de blush. Ook in dit doosje zit hetzelfde minispiegeltje. Daar ben ik niet zo blij mee. Het is echt te klein om een mooie ooglook mee te maken. Jullie maken best dat je gewoon je eigen spiegeltje mee hebt.. Daarnaast zit er ook een nutteloos sponsapplicatortje in. Niets voor mij, maar omwille van de prijs wil ik deze minpuntjes zeker en vast over het oog zien.

DSCF8139

Wauw, toen ik begon te swatchen viel ik achterover. Het pigment is heel erg aanwezig en alle kleurtje hebben een metallic glans. De oogschaduws zijn niet korrelig en brengen zijde-achtig aan op het oog. De oogschaduw blijft goed zitten en ’s avonds zit mijn look nog steeds perfect.

DSCF8326 DSCF8330

Deze look heb ik laatst gemaakt en ik ben er heel tevreden over. De gele kleur bracht ik aan over het volledige bewegende ooglid. De lichtste bruine kleur bracht ik aan in de buitenste bewegende ooghoek, net als de middenbruine kleur. Deze zette ik ook onder mijn oog aan. Tot slot nam ik de donkerste bruine kleur en deze bracht ik aan in de crease. Dit is een opvallende, maar tegelijkertijd subtiele lentelook. Ik was er supertevreden over.

Dit oogschaduwquad is van Flormar en hou je vast: ze kost slecht 6.95 euro. Jammer genoeg kun je deze palettes in de Flormarwinkels kopen. In België zitten die onder andere in Antwerpen en Brussel.

Wat vinden jullie van deze pigmentatie?

0 gedachten over “Flormar Quartet Eye Shadow in 410 Byzantine Touch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge