Sephora Long Lasting Eyeliner

Hoi hoi,

DSCF6409

Een tijdje terug was ik op zoek naar een zwarte eyeliner. Ik had het wat gehad met de gelliners en ik was op zoek naar een vloeibare eyeliner. Heel vloeibare eyeliners komen echter met een kwastje en daar werk ik niet graag mee. Daarom wilde ik zeker en vast een eyeliner hebben met een vilten puntje. Op mijn workshop Arabic Art make-up had de lesgeefster deze eyeliner mee van Sephora. Ik mocht deze toen uitproberen en wat was ik blij om te zien dat deze een vilten puntje gehad. Toen ik er vervolgens make-up mee aanbracht, kon ik er heel precies mee werken. Toen ik erna in Parijs was voor mijn werk besloot ik naar deze eyeliner op zoek te gaan. Ik had jammer genoeg geen idee over de prijs, dus ik hoopte al dat ik niet achterover ging vallen van de prijs.

DSCF6411

Deze eyeliner is langhoudend en verkrijgbaar in een aantal kleuren. Deze liner kan ik niet meer terugvinden in de webshop, maar wel de waterproof versie. Deze is verkrijgbaar in 16 kleuren. Zelf heb ik natuurlijk de zwarte kleur gekozen. Deze eyeliner zit in een heel handige verpakking. De dop is heel lang, waardoor je er heel precies mee kunt werken. Verder vind ik de witte/zilveren verpakking op het glanzend zwarte plastiek een heel mooie combinatie. In het flesje zit 0.085 fl oz.. Het is een Amerikaans werk, dus ze werken natuurlijk met fluid ounces :). Deze eyeliner is 6 maanden houdbaar.

DSCF6413

En dit is natuurlijk waarvoor ik deze eyeliner gekozen heb: het vilten puntje!

DSCF6415 IMG_6809

Met deze eyeliner kun je heel precies werken. Je kunt er heel dunne, als iets dikkere lijntjes mee trekken. Gewoon niet te hard duwen en dan kun je heel fijn werken. De eyeliner droogt snel op en ik heb geen aftekeningen op mijn ooglid. Eenmaal opgedroogt, blijft de liner muurvast zitten, totdat ik hem er afhaal met oogmake-up remover. De eyerliner droogt daarenboven vrij mat op, zodat je look nog vrij natuurlijk blijft.

Deze vloeibare eyeliner is van Sephora. Jammer genoeg kun je deze niet vinden in België, gelukkig is België maar klein. Hierdoor is Frankrijk naast te door. Voor deze eyeliner betaal je normaal 10.95 euro en ik hoop zo dat deze niet uit het assortiment is gehaald. Duimen jullie mee dat dit niet het geval is? Ik wil ook een paar andere kleurtjes van deze eyeliner gaan aanschaffen.

Hebben jullie ervaring met Sephora Vloeibare Eyeliners?

0 gedachten over “Sephora Long Lasting Eyeliner”

  1. Ik gebruik eigenlijk geen dure merken voor eyeliners. Ken je zo dat gevoel dat je voor sommige producten niet veel geld kan uitgeven? Wel ik heb hetzelfde met eyeliners. Al klinkt deze wel goed dus ik hoop voor jou dat deze niet uit het assortiment is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge