Verjaardagsperikels – Boekenwishlist voor mijn verjaardag

Hoi hoi,

Een tijdje geleden maakten jullie al kennis met mijn wishlist op beautygebied (hoewel er een Yankee Candle is ingeslopen). Ik heb echter ook een boekenwishlist. Dat zijn meestal de boeken die op mijn to read lijstje staan. Ondertussen is die lijst al opgelopen tot voorbij 100 boeken. Daarom ga ik ze hier natuurlijk niet allemaal geven. Maar ik mij echter beperken tot de boeken die het hoogst op mijn to read lijstje staan. Deze wil ik zo snel mogelijk gaan lezen. Dit zijn meestal boeken waarvan een film op de planning staat of series die echt branden om gelezen te worden. Natuurlijk heb ik er al veel zelf, dus deze komen niet op mijn lijstje terecht 🙂

256683 1582996 3777732

Cassandra Clare – The mortal instruments Series

  1. City of Bones
  2. City of Ashes
  3. City Of Glass
  4. City of Fallen Angels
  5. City of Lost Souls
  6. City of Heavenly Fire

Ik heb de eerste film gezien, maar deze was iets minder dan ik verwacht had. Zelf heb ik echter gehoord dat de boeken beter zijn. Daarom wil ik heel graag deze boekenreeks gaan lezen.

18660669 2282133 2802316

Richelle Mead – Vampire Academy Series

  1. Vampire Academy
  2. Frostbite
  3. Shadow Kiss
  4. Blood Promise
  5. Spirit Bound
  6. Last Sacrifice

Dit lijkt mij ook een interessante boekenserie om te lezen. Het is waarschijnlijk een soort Twilight 2.0. Ik hoop echter dat de inhoud en de plot net iets beter is. Ik kan dacht echter enkel te weten komen als ik de serie lees. Online zie ik echter goede beoordelingen, dus ik krijg ook echt het gevoel dat deze beter is. Maar ja, om dat te weten te komen, moet ik de serie lezen.

6080889 6351939 7970273

Maria V. Snyder – Glass Series

  1. Storm Glass
  2. Sea Glass
  3. Spy Glass

Momenteel lees ik de Study Serie van Maria V. Snyder. Ik vind dat het eerste boek vlot weg leest en ik vind haar schrijfstijl heel leuk. Daarom staat een andere serie van haar hand natuurlijk ook op mijn lijstje!

1333503711735983Allegiant_DemiJacket_WetProofTest.indd

Veronica Roth – Divergent Serie

  1. Divergent
  2. Insurgent
  3. Allegiant
  4. The Transfer
  5. Four – The Initiate
  6. The son
  7. Four – The traitor

Ik zag de eerste film en de wereld waarin deze zich afspeelt vond ik heel interessant. Dystopische samenlevingen, waarbij iemand de ’trends’ niet volgt, interesseren mij heel erg. Dat is ook het geval met Divergent. Meestal zijn boeken nog beter dan de film, dus ik moet deze reeks gewoon toevoegen aan mijn wishlist.

15711341 17563080 21457243

Anne Bishop – The Others Serie

  1. Written in Red
  2. Murder of Crows
  3. Vision in Silver

Ik leerde deze serie kennen op de blog van adorable books. Daar schreven ze een review van het eerste boek en deze leek mij wel interessant. Daardoor belande deze reeks op mijn wishlist.

Dit is de volledige lijst. Hij is lang, maar niet te lang. Mijn volledige to read lijst zou jullie achterover doen vallen.

Hebben jullie nog aanraders?

0 gedachten over “Verjaardagsperikels – Boekenwishlist voor mijn verjaardag”

  1. De mortal instruments lijkt me ook leuk! De Divergent trilogie heb ik gelezen, maar vond ik een beetje tegenvallen. Het eerste deel vond ik wel heel leuk, maar de delen daarop wat minder. Ik heb niet zo snel aanraders voor je, maar ik ben nu Een wereld zonder hemel aan het lezen, is ook een dystopische wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge