Zei je iRobot? (Only You nagellak in 820 All night long)

Hoi hoi,

DSCF7872
Als ik in een beautywinkel ben, kan ik het niet laten om in de uitverkoop bakken te kijken. Laatst was ik in de ICI Paris XL en zag ik een leuke metallic lak. Ik kon het dan ook niet laten om deze mee te nemen. Deze blauw-zilveren kleur zit nog in de oude verpakking van de Only You lakken, waardoor deze dan ook in de uitverkoop te vinden was. Deze nagellak kreeg de leuke naam ‘All night long’.
DSCF7875
Het flesje bevat 10 ml en is 2 jaar houdbaar. De flacon doet mij wat denken aan Catrice. Misschien is het daarom dat ze de verpakking veranderd hebben. Het zwarte dopje en het glazen flesje zien er ook wat goedkoper uit.
DSCF7876
Het kwastje is vrij breed. Hierdoor kun je je nagels mooi en vlot werken.
_MG_4174
De nagellak is mooi dekkend. Na een eerste laagje heb ik alle een mooie egale manicure. Voor het mooie heb ik wel een tweede laagje aangebracht. De nagellak droogt heel snel op en de nagels zier mat-metallic uit. Het enige wat ik wel wat minder vind is de houdbaarheid, maar dat heb je wel vaker bij metallic lakjes. Zonder topcoat verschenen de chips al na één dag op mijn nagels.
Deze nagellak is van Only You. Only You is het huismerk van ICI Paris XL. Ik heb voor deze nagellak 2 euro betaald, maar normaal betaal je 3,99 euro per lakje. Dit blijft nog steeds heel betaalbaar voor een nagellak.
Hebben jullie ervaring met Only You?

0 gedachten over “Zei je iRobot? (Only You nagellak in 820 All night long)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge