Barry M nagellakjes in NP 272 Shocking Pink en AQNP5 Arabian

Hoi hoi,

DSCF6995

Barry M is een bekend nagellakmerk in Groot-Brittanië. Ik maakte er tijdens mijn vorige vakantie in Londen al kennis mee. Dit merk heeft meer dan 400 kleuren in een grote hoeveelheid product. De prijzen zijn heel betaalbaar en ze proberen de kwaliteit hoog te houden. Ik was dan natuurlijk heel blij twee Barry M lakjes te vinden in mijn goodbuy collectie. Binnen in de verschillende nagellakjes, werkt Barry M met verschillende collecties. De roze lak komt uit de ‘algemene’ collectie, terwijl het groen-gouden lakje uit de Aquarius collectie komt. De nagellakjes uit deze collectie zijn duochroom en kun je herkennen aan de dop. Op de dop is een soort van visschaal patroon aangebracht.

DSCF6998

De linker kleur is 272 Shocking pink, terwijl de groene kleur 5 Arabian is. In elk flesje zit 10 ml en ze zijn 2,5 jaar houdbaar. Ze raden aan om het flesje te schudden en dat is natuurlijk om schifting en belletjes tegen te gaan. Ik zou echter NIET schudden, want dan krijg je normaal juist belletjes in de lak. Je moet je nagellak tussen je handen rollen.

DSCF6997

NP 272 – Shocking Pink

_MG_6866 _MG_6874

Dit is de roze kleur. De nagellak is heel gepigmenteerd. De lak is dekkend in één laagje, maar voor het mooi zou ik er nog een tweede over aanbrengen. Bij deze kleur MOET je een basecoat aanbrengen. Anders gaan je nagels vast en zeker verkleuren. De nagellak blijft goed zitten en na 3 dagen zitten er nog geen chips in mijn manicure. Ik ben heel tevreden over deze lak, net zoals alle Barry M nagellakjes.

AQNP 5 – Arabian

_MG_6856 _MG_6863

Sorry voor de roze randjes die je hier nog ziet. Ik swatchte de nagellak, maar soms kruipt er nagellak onder de randjes, die niet altijd weggaan. Deze nagellak is heel erg mooi. Hij verandert tussen geel-groen en blauw. De nagellak droogt heel snel, maar hier moet je zeker twee laagjes aanbrengen. De eerste laag blijft nogal transparant. In de nagellak zitten grove glitters, waar je natuurlijk voor moet zijn. Als ik deze nagellak draag, krijg ik heel veel complimenten. Daarenboven blijft ze lang zitten. Ook hier heb ik nog geen chips na drie dagen.

Barry M is in België moeilijk te verkrijgen. Ik zou je heil gaan zoeken bij de webshops. Zelf zou ik bij Alice & Jo gaan kijken. Ook deze lakjes (Shocking Pink en Arabian) zitten in hun assortiment. Per nagellakje betaal je er 5,35 euro. Dat is iets duurder dan in Engeland (3 pond of ongeveer 3,5 euro), maar daardoor moet je wel de reis niet maken :). Ik zou iedereen aanraden eens een Barry M nagellakje uit te proberen.

Hebben jullie al ervaring met Barry M?

0 gedachten over “Barry M nagellakjes in NP 272 Shocking Pink en AQNP5 Arabian”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge