Tijd voor een beetje zonneschijn? Rimmel Natural bronzer in 022 Sun Bronze

Hoi hoi,

DSCF7998

In december zat een mooie bronzer in het Rimmel die ik won van Aurelie. Ik ben heel licht van huidtype, waardoor ik heel snel verbrand. Daardoor kom ik weinig in het zonnetje en als ik het doe voor langere tijd, heb ik een sunblock op. Hierdoor bruin ik natuurlijk iets minder snel dan de gemiddelde persoon. Gelukkig is daar make-up om mijn een sunkissed look te geven. Daardoor viel mijn oog op deze bronzer. De bronzer is mat, waardoor deze geschikt is om je gelaat een zonnige touch-up te geven.

DSCF8003

Ik kreeg de kleur 022 Sun bronze. De bronzer is nog verkrijgbaar in 3 andere kleuren, zodat iedere huidtint zijn gading kan vinden. In het doosje zit 14 gram. Dat is een mooie en royale hoeveelheid. Daarenbvoen is deze bronzer 2.5 jaar houdbaar. Dan zal ze wel opraken zeker. De bronzer zou waterproof moeten zijn, maar dat heb ik nog niet getest. De openluchtbaden zijn mijn momenteel nog iets te koud.

TALC, TITANIUM DIOXIDE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE, MAGNESIUM STEARATE, ACRYLATES COPOLYMER, PHENYL THIMETHICONE, POLYBUTENE, METHYLPARABENEN, ALUMINIUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, ETHYLENE/VA COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLPARABENEN, COCOS NUCIFERA OIL, PARAFFINUM LIQUIDUM, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BUTYLPHEYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL

Waarom kunnen deze merken niet gewoon zonder parabenen werken? Het is toch geweten dat dit niet de meest ideale ingrediënten zijn in ‘huid’producten. Gelukkig zie ook goede dingen in het product zitten, zoals kokosolie en aloe extract. Parfum staat ook vrij hoog in de lijst, maar nog steeds in de onderste helft.

DSCF8005 DSCF8008

In de pan is een mooi zonnetje gedrukt. Dit patroontje  blijft vrij lang zitten. De bronzer is volledig mat en heeft een typische make-up geur. Op de swatch kun je zien dat de bronzer goed gepigmenteerd is, maar dat er geen glitter in zit. De glitter die je nog ziet, is van een oogschaduw die ik hiervoor geswatched had. De kleur is een mooie goudbruinen kleur. Hij is niet te oranje, maar gelukkig eerder bruin.

_MG_6897 _MG_6902

Hier heb ik het product gebruikt om te shapen. Je kunt hier goed zien dat het bruin natuurlijk oogt, maar dat je gelaat er toch door gevormd wordt. Ik ben dol op deze bronzer om te shapen. Deze blijft de gehele dag goed zitten en blijft natuurlijk ogen.

Voor mij is deze bronzer een echte aanrader. Deze bronzer is van Rimmel en Rimmel kun je kopen bij het Kruidvat. Deze bronzer kost 9 euro. Dat vind ik zeer betaalbaar voor een bronzer van deze kwaliteit en in dit volume.

Gebruiken jullie ook een bronzer voor een Sun Kissed look?

0 gedachten over “Tijd voor een beetje zonneschijn? Rimmel Natural bronzer in 022 Sun Bronze”

  1. Best wel een mooi effect hé! Ik gebruik de laatste tijd enkel nog bronzer om m’n bruine (humhum, wat je bruin kan noemen) kleurtje te accentueren op m’n wangen en slapen. Shapen doe ik met die nieuwe Chubby Stick van Clinique!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge