Flawless teint – Sleek Corrector & Concealr palette

Hoi hoi,

_MG_6907

Vandaag heb ik nog een product voor jullie uit de Miss Lipgloss Goodbuy product. Het is een palette van Sleek. Nu maakte ik reeds kennis met oogschaduw en lipgloss van Sleek, maar nog nooit enig ander product van Sleek. Daarom vond ik het zeer leuk deze te ontwaren in de box. Dit palette is verkrijgbaar in vier kleuren en ik kreeg de vierde kleur. In dit palette zitten een concealer, corrector en poeder. Nu is de concealer echt wel te donker voor mijn huidskleur.

DSCF7008

Dit zijn de kleuren in het palette. Links zie je de corrector en rechts zit het poeder. In het midden zit de concealer. Nu niemand zegt dat je een product moet gebruiken waarvoor het is voorgeschreven. Ik gebruik de middenkleur als bronzer en de corrector is mijn concealer. Dat is daarenboven heel handig voor op reis, want het enige wat er dan nog mist in de toiletzak voor je gelaat is een blush en/of foundation.

DSCF7002

Hierboven zie je de ingrediënten. Natuurlijk zit talk niet in de corrector of concealer. We hebben hier te maken met crème producten. Daarenboven zit er in de concealer UV bescherming.

DSCF7005 DSCF7007

De verpakking is heel erg gelijkaardig aan deze van de oogschaduwpalettes. Het palette is van een matzwart plastiek, waarbij Sleek er in glanzende letters opgedrukt staat. Aan de achterzijde zit een grote sticker. Dit ziet er allemaal nogal elegant uit. In het doosje zit 4,2 gram en deze producten zijn een jaar houdbaar. Ook staat hier duidelijk de zonnebescherming van SPF 15 aangegeven.

_MG_6911

Hier heb ik nog geen concealer, bronzer of poeder aangebracht. Ik draag hier enkel een beetje foundation.

_MG_6916 _MG_6920

En hier heb ik het palette gebruik. De concealer/corrector heb ik gebruikt om de wonden rond mijn mond te concealen. Hierdoor vallen ze een stuk minder op. De bronzer/concealer heb ik gebruikt om te shapen. Dit geeft een zeer natuurlijk, maar uitgesproken resultaat. Daarna heb ik de bronzer wat ‘afgezwakt’ door mijn gezicht af te poederen met het poeder. Ik vind dat de concealer/corrector erg goed zijn werk doet. Van de wonden is bijna niets meer op te merken. Daarenboven is mijn gezicht mooi geshaped. Gelukkig kan ik een hele dag van dit effect genieten. De volgende dag breng ik deze producten gewoon opnieuw aan. Dit is een heerlijk palette en ik ben heel blij dat ik deze in mijn box. Deze is wel niet geschikt voor mijn huidtint, maar je ziet, ik kan het laten werken. Natuurlijk zou ik palette 1 moeten hebben.

Dit palette is van Sleek. Sleek is in België niet te vinden in de winkel. MAAR gelukkig bestaan daar webshops. Dit palette kun je vinden bij boozyshop.nl. Voor dit palette betaal je 9.99 euro, wat ik zeer betaalbaar vind voor een concealer, bronzer en poeder in een. Zeker hoe ik deze gebruik.

Hadden jullie al een palette die jullie volledig anders gebruikten dan ‘voorgeschreven’?

0 gedachten over “Flawless teint – Sleek Corrector & Concealr palette”

  1. Ik heb de tweede van deze al bijna op hihi! Ik vind hem erg fijn. Omdat je het product met de poeder ‘vast’ kunt zetten, blijft het goed zitten en gaat het niet in de fijne lijntjes zitten! Ik gebruik de donkere kleur ook om te shapen hihi! Ik ben dol op Sleek.. heb teveel producten van hen hihi! De oogschaduw paletten zijn ook zo fijn en de volumemascara doet haar werk ook erg goed! XoXo Olivia

  2. Ik gebruik liever concealers in een andere verpakking, hoe leg ik dit uit haha? Gewoon met zo’n applicator, maar goed dat jij hier blij mee bent 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge