Smoked out – Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer in 212 Rich Brown

Hoi hoi,

DSCF8074

In mijn pakketje van Aurelie vond ik ook een oogpotlood van Rimmel. Deze heeft daarenboven een smudger op het einde, waardoor je je look kunt gaan smudgen. Hierdoor werd ik heel nieuwsgierig en ik besloot deze voor jullie uit te gaan proberen.

DSCF8076

Het oogpotlood bevat 0.28 gram en is 2,5 jaar houdbaar. De huls is bruin met een zilveren bedrukking. Aan de achterzijde zit een plastiek dopje over de smudger. Het potlood wordt afgeschermd door een bruine dop.

DSCF8077 DSCF8079

Toen ik de smudger wat nader bekeek, merkte ik op dat deze uit de huls gehaald kon worden. Daar zat een puntenslijpertje aan vast. Wat handig zeg! Deze lijkt mij superhandig om mee te nemen op reis. Daarenboven is het potlood een draaibaar potlood. Hierdoor kun je je gemakkelijk een lange precieze punt creëren. Met het slijpertje kun je deze dan ook opnieuw scherp maken.

_MG_7068

Als winged eyeliner

_MG_7076

Lichtjes geblend

Ik vind het oogpotlood heel handig. Het is een romig potlood waarmee je makkelijk een lijntje tekent. Daarna heb ik het potlood uitgeblend. Dat ging heel makkelijk met de smudger aan de achterzijde van het potlood. Je moet wel even opletten dat je niet alles wegsmudged. Het potlood laat zich heel gemakkelijk blenden, misschien iets te gemakkelijk. Dat vind ik een klein nadeeltje. Eenmaal gesettled, blijft het potlood heel goed zitten. Daardoor blijf je een hele avond of dag genieten van een gesmoked look. Dat ziet er altijd wat sexier uit.

Het Exaggerate potlood is van Rimmel. Rimmel kun je onder andere kopen bij het Kruidvat. Voor dit potlood betaal je 7.49 euro.

Smoken jullie soms je oogpotlood uit?

0 gedachten over “Smoked out – Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer in 212 Rich Brown”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge