Baden in luxe – Rainpharma Badolie in 'a zest of happiness'

Hoi hoi,

_MG_8546

Rainpharma was zo lief dat ik enkele producten mocht testen van hen. Wist je trouwens dat Rainpharma een Belgisch merk is? Ik hou ervan om Belgische merken in de spotlight te zetten. Zelf heb ik verscheidene producten van Rainpharma in mijn badkamer staan. Ik koos natuurlijk voor een badproductje. Zoals jullie weten ben ik dol op badproducten en ik wou deze olie erg graag uitproberen. Ik ontving een flesje van 200ml in de geur A zest of happiness. A zest of happiness is een frisse geur bestaande uit mandarijn, sinaasappel en limoen. De badolie is ook nog beschikbaar in ‘Calming Botanical Touch’ en ‘Sweet Morning Mint’.

_MG_8549 _MG_8554

Wat ik nog niet wist, is dat elke lijn zijn eigen tekening op het etiket heeft. Deze tekeningen zijn handgeschilderd in Chinese inkt. Het flesje badolie is 9 maanden houdbaar en ze raden aan ongeveer 20ml in je bad te gieten. Natuurlijk kun je er ook het hele flesje in kieperen, maar zelf gebruik ik ongeveer 30 ml per keer. Hierdoor is dit flesje goed voor 6 à 7 baden.

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, GLYCINE SOJA OIL, POLYGLYCERYL-3 PALMITATE, GLYCERYL CAPRYLATE, FRAGRANCE, TOCOPHEROL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL,LINALOOL

Een iets versta ik persoonlijk wel niet. Ze beloven dat de geur enkel komt van aromatische essentiële oliën. Waarom zie ik dan parfum in de lijst staan? Zou dat juist die specifieke combinatie zijn van essentiële oliën, waardoor het een natuurlijk parfum wordt? Wel ben ik erg blij om zoveel verzorgende oliën in de lijst te zien staan én dat er geen sulfaten, siliconen en parabenen in het product zitten. Daar wordt ik wel erg blij van.

_MG_9084 _MG_9087 _MG_9091

Wanneer je deze olie gebruikt zie je ze in het bad drijven. Dat ziet er heerlijk ontspannen uit en dat is het ook. Ik voel mij helemaal verfrist na dit bad. Door de oliën in het product moet ik zelfs geen bodylotion meer gebruiken nadien. Er blijft een olieachtig laagje aan op mijn benen en ze voelen heerlijk zacht en verzorgd aan. Ik ben echt verliefd geworden op dit product en zal binnenkort een nieuw flesje aankopen. Ik gebruik zelf de badolie in bad, maar soms ook voor een voetbadje. Daar is deze olie ook erg goed voor geschikt!

Deze badolie is van Rainpharma. Rainpharma kun je online bestellen, maar zelf breng ik meestal een bezoekje aan hun winkel in Antwerpen. Rainpharma wordt echter ook bij bepaalde apotheken verkocht. Je kunt even kijken op de site voor een verkooppunt in de buurt :). Rainpharma is niet heel goedkoop, maar ik vind het wel erg betaalbaar. Voor dit flesje betaal je 19.95 euro. Als je hun tips aanhoudt is dat 2 euro per bad. Dat is veel goedkoper dan de meeste Lushproducten :).

Gaan jullie deze badolie ook uitproberen?

0 gedachten over “Baden in luxe – Rainpharma Badolie in 'a zest of happiness'”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge