Soms heb ik nood aan een extra geheugensteuntje

Hoi hoi,

_MG_9129

Soms heb ik zodanig veel in mijn hoofd die ik moet onthouden, dat ik wat extra hulp nodig heb. Hierbij maak ik vaak gebruik van externe harde schijven. Ik heb echter ook een aantal leuke usb sticks. Als blogger krijg je vaak een stick met de persberichten erop. Deze hebben de meest leuke vormen en maten.

_MG_9137

Deze stickjes verdwijnen vaak in mijn handtas. Je weet nooit wanneer je een geheugenuitbreiding nodig hebt ;). Ook vind ik ze handig voor op reis. Ik zet mijn fotootjes al in mapjes klaar en bewerk ze alvast. Dan neem ik deze mee in mijn tas en ik hoef geen laptop mee te nemen. Vaak heb je wel ergens een computer of laptop met internet ter beschikking. Hoef je enkel je USB stick in te pluggen en ik kan beginnen bloggen.

_MG_9134

Ik heb ze echt in allerlei vormen formaten. De leukste vind ik natuurlijk in de vorm van een mascara. Deze won ik ooit op facebook bij Rimmel. Daarnaast kreeg ik vorig jaar een leuke bij de persdagen in de vorm van ‘stofzuiger’.

Degene die echter meest bij mij past, kreeg ik ook bij de persdagen in november. Het is een houten usb stick van Esprit. Ik vind deze superleuk, elegant en ecologisch ogen. Deze USB stick vind ik echt super.

_MG_9136

Ik vind het erg leuk om speciale usb sticks te hebben. Die zien er zo leuk uit en mensen kijken altijd vol interesse om te zien wat je eigenlijk vast hebt. Als ze dan zien dat het een usb-stick is moeten ze even lachen. Laatst zag ik dat de HEMA een aantal leuke modelletjes aan hun assortiment heeft toegevoegd.

hema Collage

Deze zag ik zelf bij de HEMA liggen en ik vond ze er zo leuk uitzien en ik wou ze echt met jullie delen. Deze in de vorm van lippenstift is perfect voor mij als beautyblogger. De takkie en de strik vind ik echt superschattig. Ik denk dat ik ook even zo glimlachen als ik iemand deze uit hun tas zie halen. Ik twijfel zelf om de lippenstift te kopen, maar zoals jullie zien heb ik er al veel te veel :).

Hebben jullie ook USB-sticks in een leuke vorm?

*niet gesponsord*

*geen samenwerking*

0 gedachten over “Soms heb ik nood aan een extra geheugensteuntje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge