Tijd voor een poolparty – Essence Jump in the Pool EDT

Hoi hoi,

_MG_7102

 

Vorig jaar zag ik deze geur in promotie staan. Ik kon het natuurlijk niet laten deze geur aan mijn eigen stash toe te voegen. Toen heb ik deze echter niet gereviewed, omdat ik dacht dat ze uit het assortiment ging. Vandaar de enorme promotie… Maar niets is minder waard. Ze zit nog steeds in het assortiment en ze is in het komende zomerseizoen meer dan ooit geschikt. Daarom wou ik ze nu voor jullie gaan reviewen.

Essence Like A Jump in the pool zit boordevol energie. Het voelt aan als je in het donkerblauwe water van het zwembad springt. Het is koel en verkwikkend. Ik ben alvast klaar voor mijn poolparty. Deze steek ik vast en zeker in mijn sportzak om mee te nemen.

_MG_7107_MG_7113

 

De EDT is verkrijgbaar in twee verschillende formaten: 10 ml en 50 ml. Zelf heb ik de grote versie en de geur bevat 80% alcohol.

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1).

Aan de ingrediënten kun je zien dat het mooie blauwe kleurtje niet natuurlijk is. Hiervoor hebben ze natuurlijk kleurstoffen gebruikt. Verder vind ik niet dat er erg opvallende ingrediënten in de lijst zitten voor mij.

Natuurlijk bestaat deze geur ook uit verschillende noten. Zo opent de geurt pittig, maar toch zoet met peper, groene appel en citroenbloesem als topnoten. Daarna gaan ze over naar de hartnoten van pioen, lelietje-van-dale en theebladeren. Dan  is de geur direct wat bloemiger. Tot slot bestaan de basisnoten uit wit cederhout, musk en vanille. Zoals jullie weten, kan mijn vriend niet zo goed tegen de geur van vanille, maar hier leek het mee te vallen.

H_MG_7116

 

De flesjes zijn typisch de flesjes van Essence. Ze ogen wel wat goedkoop, maar het strikje vind ik erg schattig. Jammer genoeg is deze bij mij al losgekomen van het flesje. Ook vind ik het wat goedkoop ogen dat de sticker zo duidelijk op de fles hangt. Hierdoor krijg ik echt een budget gevoel. Nu ja, deze geur koop je natuurlijk voor de geur en niet voor de flacon. Voor deze prijs kun je niet te veel eisen stellen aan de verpakking.

_MG_7119_MG_7123

 

Zoals je al kon lezen ben ik erg tevreden over de geur. Ik vind de geur erg gevarieerd qua noten. Ook blijft de geur bij mij vrij lang hangen. Maar voor deze prijs vind ik dit bijspuiten geen probleem! Vooral de citrus en musk geur doen het voor mij.

Deze Like a Jump in The Pool is van Essence. Deze Essence geur is te vinden in het parfumschap van de kruidvat. Voor de tasverstuiver betaal je 3.29 euro geloof ik en voor deze flacon moet je 6.99 euro op de toonbank leggen.

Wat is jullie ervaring met Essence geuren?

0 gedachten over “Tijd voor een poolparty – Essence Jump in the Pool EDT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge