Breng het tropische gevoel naar binnen – Primark Pinapple Ginger Geurstokjes

Hoi hoi,

IMG_9752

Bij de opening van de Primark in Hasselt kon ik het natuurlijk niet laten wat te shoppen.  Ik heb vooral mijn slag geslagen in hun interieursectie. Eén van de eerste spulletjes die in mijn mandje verdween, was een set geurstokjes. Ik koos deze in de geur Pineapple en Ginger. Ik was onmiddellijk betoverd door deze speciale tropische geur.

IMG_9755

In het doosje zit in flacon met 100ml vloeistof en natuurlijk een setje stokjes. Deze zien er alvast erg elegant uit. Ik had wat geprutst om de dop ervan af te krijgen, maar na wat werken is het ervan af geplopt. Daarnaast vind ik de houten sierdop en erg mooie afwerken. Het glazen flesje zelf voelt erg stevig, hoewel ik hem niet zou laten vallen hoor. De stokjes voelen wat fragieler aan, maar ze werken goed.

IMG_9760

Hier zie je het flesje in volle glorie. Ik ben er alvast dol op. Omdat het zo goedkoop was, was ik ervan overtuigd dat ik niet veel van de geur zou opmerken. Niets is minder waar. De geur dwaalt doorheen mijn living en tijdens het tv-kijken komt er soms een heerlijk vleugje van de geur in mijn neus. Daarnaast is de geur niet overheersend, zodat iedereen er van kan genieten, maar er niet misselijk door wordt.

Ik kocht dit setje bij de Primark in Hasselt. Zelf kocht ik echter al een back-up in Brussel, dus deze is overal bij de Primark te vinden. Voor dit setje betaal je slecht 3.50 euro. Dat vind ik zo goedkoop. Voor mij is dit een echte aanrader.

Hebben jullie al ervaring met de interieur producten van Primark?

0 gedachten over “Breng het tropische gevoel naar binnen – Primark Pinapple Ginger Geurstokjes”

  1. Ik ben echt onder de indruk hiervan ☺️ Had er ook niet veel van verwacht maar mijn kamer ruikt echt superlekker hierdoor! ☺️

  2. Ik heb die met de geur Coconut and Sweet Vanilla gekocht en om eerlijk te zijn vind ik die net iets te sterk, hij overheerst enorm.. Volgende keer eens die met Pineapple proberen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge