Geef je huid de verkoeling die hij nodig heeft – Bergasol Long Lasting Tan & Moisturizing crème

Hoi hoi,IMG_0839

Op de persdagen maakte ik bij Pravda PR kennis met het merk Bergasol. Ik kreeg ook enkele producten mee voor jullie om te testen. Bergasol is een merk waar je op kunt vertrouwen, want ze hebben al  meer dan 40 jaar ervaring. Bergasol is ontstaan in 1969. Dit van oorsprong Franse merk, was een pionier als het aankwam op zonnebescherming. Zijn gingen op zoek naar een optimale zonnebescherming in combinatie met een snelle natuurlijke bruine tint.

Vandaag toon ik jullie een van hun aftersun producten. Ik heb de aftersun crème voor gezicht en lichaam gebruikt. Deze crème belooft dat het bruin langer blijft en dat je huid verzorgt en gehydrateerd is.

IMG_0843

Deze Aftersun voorkomt afschilfering en droogheid. Deze crème stimuleert het natuurlijke bruiningsproces voor een natuurlijke, egale en langdurige bruine teint.

AQUA, ETHYLHEXYL, STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, METHYLSILANOL ACETYLTYROSINE, GLYCERYL STEARATE, IMPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, PARFUM, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, MICA, PEG100 STEARATE, PANTHENOL, TETRASODIUM EDTA, ALLANTOIN, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, METHYLISOTHIAZOLINONE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CL77891, CL15985

De fles bevat 150ml en deze is een jaar houdbaar.

IMG_2026

 

Ik hou mij nog steeds aan mijn goede voornemen en ik ben nog steeds niet verbrand deze zomer. Daarom kan ik mij niet uitspreken over de verkoelende werking bij een verbrande huid (dit wil je dan ook zoveel mogelijk vermijden). Ik heb deze voor jullie getest op zijn kalmerende en verzorgende werking. Zelf krijg ook zelden een kleurtje, want ik ben licht type. Daarom zet ik altijd erg in op bescherming. Bijgevolg is mijn huid nu licht gebruind. Normaal bruin ik niet, dus daar ben ik alvast erg blij mee. Daarnaast is de crème erg zacht, smeert ze makkelijk uit en trekt ze snel in. Mijn huid voelt heerlijk verzorgd aan. De aftersun is geparfumeerd met een bloemige geur. De geur zelf vind ik vrij sterk en zou van mij iets lichter mogen. Nu, zo storend is dit niet, dus ik smeer de crème gezwind door. Ik ben er erg tevreden over.

Bergasol is niet heel duur. Deze aftersun kun je online kopen bij farmaline, maar ook bij de apotheek kan je deze normaal vinden. Bij Farmaline betaal je 15.26 euro voor deze crème.

Wat is jullie favoriete aftersun?

0 gedachten over “Geef je huid de verkoeling die hij nodig heeft – Bergasol Long Lasting Tan & Moisturizing crème”

  1. Klinkt als een fijn product! Ik voel me altijd zo plakkerig na het aanbrengen van zonnebrandcreme, haha :p Altijd fijn om een goede after sun een tijdje later te gebruiken.

  2. Ooh ik ben ook anti-verbranden! Nog niet gebeurd dit jaar, joepie! Deze aftersun klinkt goed. Ik vergeet altijd aftersun te smeren (smeer wel zonnecrème, maar aftersun schiet er al wat gauwer bij in…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge