Soms droom ik even weg – Lucardi Trouwen

Hoi hoi,

Zelf ben ik wel nog even niet aan trouwen toe, maar dat verhindert mij niet om erover te dromen. Als klein meisje droomde ik al van een prachtige witte prinsessenjurk, maar met het ouder worden, zijn mijn dromen ook realistischer geworden. Ik hecht daarom ook meer belang aan de juwelen, want die kun je meer dan één maal dragen. De ring draag je natuurlijk dagelijks, maar ook de andere juwelen zijn belangrijk.

Laatst was ik aan het scrollen in de sale van Lucardi om leuke juweeltjes uit te zoeken. Opeens kon ik mezelf niet bedwingen en ik kwam op hun nieuwe collectie trouwsieraden terecht. A girl can dream, can’t she? 🙂 Daar sprongen alvast enkele mooie juwelen uit die ik wel op mijn grote dag zou willen dragen. En naar het werk… en thuis en naar feestjes… Altijd dus :).

zilveren-ring-met-3-zirkonia

Deze zilveren ring bevat 3 Zirkonia’s en is momenteel in sale. Hou je vast: ze kost slechts 4.99 euro!!!! Kun je dat geloven? Deze is een goede plaatshouder voor als de echte trouwring in de plaats komt.

zilveren-ring-met-2-witte-zirkonia-stenen

Deze vind ik ook erg geschikt. Door de matte en hoekige afwerking ziet hij er erg elegant uit. Deze zilveren ring met zirkonia kost 14.99 euro.

zilveren-ketting-met-hart-zirkonia

Met een mooie trouwjurk wil ik natuurlijk mijn mooie halslijn benadrukken. Met deze zilveren ketting, gevuld met zirkonia’s moet dat zeker lukken. Deze halsketting kost 35.99 euro.

zilveren-kettingenhanger-hart-met-swarovski

Ook deze zou aan dit doel voldoen. Deze zilveren ketting heeft een harten hanger, gevuld met Swarovski kristallen. Dit juweel kost 62.99 euro.

zilveren-oorbellen-met-zirkonia-creool

Mooi oorhangers kunnen natuurlijk niet ontbreken. Zoals jullie kunnen opmerken neig ik meer naar zilver en witgouden juwelen, omdat ik vind dat deze mij beter staan. Deze oorbellen zijn ook van zilver en ingelegd met Zirkonia. Dit setje kost 44.99 euro.

bicolor-gouden-oorbellen-hart-met-diamant

Op je trouwdag wil je er natuurlijk uitzien als een prinses, dus ik neig naar de iets duurdere sieraden. Deze oorbellen zijn heerlijk romantisch en niet volledig gouden van kleur. Door de zilverkleur en de diamant zouden deze perfect in mijn oren staan. Deze bicolor gouden oorbellen in hartvorm met diamantjes kosten 149.99 euro.

moretime-horloge-mg1854-632-giftset

Natuurlijk wil ik ook wat armcandy dragen bij mijn kleed. Deze set is elegant en subtiel. Dit setje past bij gelijk welke jurk en lijkt mij daardoor ideaal. Dit Moretime horloge setje kost 49.99 euro.

Natuurlijk komen we ook nog bij de feitelijke trouwringen aan. Op deze trouwringenpagina van Lucardi kun je al hun modellen vinden. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het erg moeilijk vind om een snelle beslissing te nemen over het soort ring dat ik zo willen. Daarom lijkt het mij erg handig om er al eens over na te denken. Benieuwd op welke modellen mijn oog viel? Kijk even met mij mee!

14k-geelgouden-trouwring-diamant-bluebell-line-h77

Ik merk dat ik naar de meer ‘opvallende’ modellen grijp. Zo ook dit eerste model. Het is gewoon een gouden trouwring, maar met een leuk detail. Er is een lijn diamanten ingelegd in deze ring. Door deze materialen is deze ring natuurlijk niet goedkoop, maar je draagt deze dan ook voor de rest van je leven. Deze geelgouden ring met diamant kost 999.99 euro.

14k-trouwring-geel-wit-met-diamant-iris-dames-h34

Dit model met de combinatie met wit en geelgoud vind ik ook erg mooi. Ook deze heeft ingelegde diamantje. Jammer genoeg moet je bij zo’n modellen wel altijd opletten dat ze er niet uitvallen. Deze witte en geelgouden trouwring met diamant kost 949.99 euro.

14k-rose-gouden-trouwring-diamant-duizendschoon 14k-rose-gouden-trouwring-diamant-pioenroos-hart

Een romantische trouwring mag ook niet ontbreken bij mijn favorietjes. Van dit genre zijn twee modellen beschikbaar. De ene is breder en heeft meer diamantjes dan de andere. Ik denk dat het bij deze een kwestie is van passen. Welke model past het beste bij je vingers. Dit is echt mijn favoriet onder de trouwringen. Ik vind ze zo mooi.

De dunne romantische trouwring met diamanten kost 699.99 euro

De brede romantische trouwring met diamanten kost 829.99 euro

Ziezo, dit zijn de keuzes die ik zou maken, maar ik herhaal nog eens. Ik ga nog niet trouwen, misschien in de toekomst ook. Maar ik vind de acties rond trouwen op de site van Lucardi zo interessant, dat ik toch eens een kijkje besloot te nemen. Zo kun je je tweede trouwring aan 9.99 euro aankopen. Zo wordt het aankopen van trouwringen onmiddellijk een stuk betaalbaarder. Ik kan dit alleen maar toejuichen. Daarenboven wil ik wel mijn trouwring eigen maken. Daarvoor lijkt het mij erg leuk iets in mijn ring te graveren. Ook hiervoor kun je terecht bij Lucardi en het duurt niet eens zo lang.

Ook zijn er ook enkele andere acties te vinden. Zo kun je je trouwbrochureaanvragen en er wordt onmiddellijk gezorgd voor een leuk verrassingspakket. Wat een superleuke actie is dit als je op trouwen staat! Daarenboven kun je ook iets winnen als je je droomaanzoek deelt. Wanneer je wint, kun je enkele leuke armbandjes winnen. Ik zou zeggen, waag allen je kans!

Surfen jullie soms naar Lucardi?

0 gedachten over “Soms droom ik even weg – Lucardi Trouwen”

  1. Ohh ja zo mooi! Zelf ben ik ontzettend fan van de Regal horloges. Ik heb nu een Rose Gouden en een Zilveren maar wil ook zeker nog graag een Gouden aan mijn collectie toevoegen. Gisteren plaatste ik een artikel met daarin een leuke winactie! Misschien ook wat voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge