Ik hou van kleine kaarsjes voor onderweg – Primark geur waxinelichtjes

Hoi hoi,

Ze hebben niet enkele grote kaarsen bij de Primark, maar je kunt er ook voor theelichtjes terecht. Ik vond er zelfs een geur die ze niet in groot formaat hadden. Deze moest natuurlijk ook mee.

Amazon Lilly

IMG_9739

De eerste geur die ik meenam is de geur Amazon Lilly. Dit is een heerlijk bloemige geur, waarbij ik altijd aan bbq denk.  Daarom moest deze mee, uit nostalgie. Deze geur rook ik nog goed bij het branden.

Watermelon & Citronella

IMG_9745

De tweede geur die ik besloot mee te nemen is Watermelon en Citronella. Deze was ook in een groter formaat beschikbaar. Wanneer ik deze kaars ruik, neem ik voornamelijk watermeloen waar. Ik hou van deze frisse en waterachtige geur. Ik nam hem echter vooral mee omdat er ook citronella in zit. Deze lijken mij de ideale kaarsjes om bij een bbq op tafel te zetten. Het ziet er gezellig en kleurrijk uit, het ruikt lekker en ze jagen insecten weg. De meeste insecten kunnen niet tegen de geur van Citronella, dus ik vond dit ideaal.

In elk setje theelichtjes zitten 15 theelichtjes. Voor elke set betaal je slecht 2,50 euro. Dat is slechts 18 cent per theelichtje: zo goedkoop! Ik vind dit een superleuke inpakker bij de Primark.

Gebruiken jullie ook producten met Citronella om insecten weg te houden bij een bbq?

0 gedachten over “Ik hou van kleine kaarsjes voor onderweg – Primark geur waxinelichtjes”

  1. Die watermelon & citronella lijkt me echt ideaal! Zelf gebruiken wij wierook tijdens de BBQ, maar dat vind ik eigenlijk niet zo lekker, ruikt erg sterk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge