Desigual does it again – Desigual Love Eau de Toilette

Hoi hoi,IMG_1964

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de laatste #everyday geur van Desigual. Dit is het roze flesje en is mijn favoriete kleurtje voor de flesjes. Wordt dit ook mijn favoriete geurtje van de drie? Deze geur is de Love. Desigual vindt dat we elke dat recht hebben op liefde. Daar ben ik het zo mee eens. En liefde begint bij jezelf. Draag zorg voor jezelf en zie jezelf graag. Je zult je zoveel beter in je vel voelen.

 

IMG_1973IMG_1977IMG_1969

Ook deze geur komt in een gelijkaardig doosje als de vorige twee geuren. Hier hebben ze echter met roze accenten gewerkt. Ik heb opnieuw de 30 ml versie, maar deze is te verkrijgen in 3 formaten. Er bestaat ook nog een flesje van 50 ml en een flesje van 100 ml.

ALCOHOL DENAT, AQUA, PARFUM, ETHYLHEXYL SLAICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL.

De noten van deze geur klinken heerlijk vind ik. De topnoten bestaan uit cranberry en zwarte bessen. Daarna kunnen we de hartnoten waarnemen, die bestaan uit grapefruit, oranjebloesem en reukhars. Tot slot zijn er de basisnoten. Deze bestaan uit praline, sandelhout en tonkabonen.

IMG_1979

Ook deze verpakking vind ik super. De roze tint overheerst en het dopje bevat een roze met paars en oranje print. Aan de zijkant kun je weer #haveloveeveryday vinden. Ik ben echt dol op deze flacon. Hij is lekker vrolijk en deze past perfect bij wat ik van een merk als Desigual verwacht.

IMG_1987 IMG_1990

Qua zwaarte van de geur ligt love in het midden. Sex is zwaarder en fun is frisser. Deze geur is veel bloemiger dan de andere geuren. Zoals jullie weten ben ik niet dol op zware bloemige geuren. Bij deze is dit echter geen probleem. Hij is zodanig gecombineerd met fruit en houtgeuren, waardoor hij automatisch beter geschikt is voor mij. Hij gaat over van fruitig naar een eerder houtachtige geur. De houdbaarheid van deze geur is vergelijkbaar met de twee andere geuren. Na vier uur moet je even bijspuiten, maar dat vind ik zelf totaal niet storen. Het is een klein flesje die gemakkelijk mee neem in mijn handtas.

Ook deze geur is van Desigual. Moest je deze geur willen aankopen, dan verwijs ik je naar de webshop.

30 ml –  34,00 euro

50 ml –   44,00 euro

100 ml – 59, euro

Welke geur zou jullie het meeste liggen?

0 gedachten over “Desigual does it again – Desigual Love Eau de Toilette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge