Kruidvat blijft verwonderen – N°31 Jasmine blush en N°39 Absolute Iris

Hoi hoi,IMG_0261

Ik ben al altijd erg tevreden geweest over The Master Perfumer collectie van Kruidvat. Toen ik hoorde dat ze met twee nieuwe geuren in het assortiment kwamen, moest ik deze natuurlijk uit te proberen. Omdat ik al zoveel geuren heb, besloot ik voor de tasverstuivers te gaan. Ideaal om de geuren uit te testen en voor onderweg. In elke tasverstuiver zit 15 ml.

The Master Perfumer is een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld zijn door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces vooraf gegaan. De parfumeur blijft het parfum gedurende dit proces evalueren, verfijnen en bewerken totdat er een perfect harmonie van noten en akkoorden is ontstaan. Het serienummer op de geuren van The Master Perfumer geeft de nummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd.

N°31 Jasmine BlushIMG_0265

ALCOHOL DENAT, PARFUM, AQUA, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHEYL METHYLPROPIONAL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, CL19140, CL17200

Volgens Kruidvat is dit een verleidelijke geur met een mix van Jasmijn, Roos en Amber. Zoals jullie weten hou ik normaal niet van de geur van Rozen, maar ben ik wel dol op Amber. Jasmijn is meestal een hit of een mis. Daarom was ik erg benieuwd naar wat ik van deze geur zou vinden.IMG_0279

De geur komt in een fijn en lang flesje met een zilveren dop. Op de het flesje zit een spuitflesje, waardoor het een mini verstuiver is van de geur. Omdat het flesje zo lang is, vind ik dat deze er erg elegant uitziet. Daarenboven vind ik de vormgeving van hun etiket erg leuk.

De geur zelf is minder zwaar dan verwacht. Doordat de roos gecombineerd is met amber, wordt de geur onmiddelijk een stuk warmer. Door de jasmijn krijg ik er een oriëntaalser gevoel bij. De geur is niet heel zwaar, maar eerder subtiel aanwezig. Ik vind het een zeer aangename geur en ze is perfect geschikt om te gaan werken. Ik vind de combinatie echt geschikt en de rozengeur is niet erg sterk aanwezig.

N°39 Absolute IrisIMG_0284

ALCOHOL DENAT, PARFUM, AQUA, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIS CITRATE, ALCOHOL, ALPHA ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, CL 14700, CL 42090

Ik heb al gelezen dat deze geur door kan gaan voor een dup van La Vie est Belle. Deze heerlijke geur is een mix van Iris, Patchoeli en muskus.

IMG_0289 Deze geur is een stuk zwaarder dan de vorige geur. Volgens mij is deze beter geschikt voor een avondje uit, dan voor een zonnige zomerdag. Ik vind het een erg lekkere geur, die je lang blijft ruiken. Na een uurtje of vier moet ik even bijspuiten. Of het effectief een dupe is, kan ik jullie niet zeggen, want ik heb de originele geur niet. Voor mij is dit echter de favoriet van de twee geuren en voor de prijs kan je het gerust eens uitproberen.

Beide geuren zijn beschikbaar in twee formaten. The master perfumer is het huismerk voor geuren van het Kruidvat.

15 ml – 3,49 euro

50 ml – 7,99 euro

Zouden jullie ook een tasverstuiver kopen als jullie een geur willen uitproberen?

0 gedachten over “Kruidvat blijft verwonderen – N°31 Jasmine blush en N°39 Absolute Iris”

  1. Zo’n verstuiver lijkt mij wel heel handig voor in mijn tas, waar nu altijd een grote flacon inzit. De geuren zal ik toch eens gaan ruiken als ik bij de Kruitvat ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge