Wij vrouwen hebben graag dat onze mannen goed ruiken – Axe Black douchegel

Hoi hoi,IMG_1364

Axe is aan een restyling van zijn producten bezig. Ze zetten in op een volwassener uiterlijk en de mannen tussen de 15 en de 30 betoveren met hun producten. Hiervoor beginnen ze met de Black serie en ik kon voor jullie hun refreshing shower gel uitproberen.

Zelf ben ik erg vertrouwd met Axe, net zoals veel vrouwen denk ik, want het is een geliefd merk bij mannen.  Zelf heb ik dit product uitgetest wanneer ik thuis was (niet als ik naar het werk moest, want zo mannelijk wilde ik niet ruiken op het werk :)).

IMG_1366

De shower gel zit in een elegante en grote fles van 400 ml. De accenten op de fles zijn subtiel met een witte bedrukking en een grijs Axe Logo.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamide MEA, Parfum, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool, CL19140, CL42090

Jammer genoeg zit er veel SLeS. Als je hier geen last van hebt, zou ik zeggen, go ahead!

IMG_1368

 

Deze doppen vind ik handig in de douche. Dan moet je nooit sukkelen op deze eraf te draaien. Voor onder weg vind ik deze echter niet handig. Er kan al snel in de bagage iets tegen deze dop gaan drukken. Daarom zou ik aanraden om er een plakbandje over te plakken. Zo kun je hopelijk ongelukken vermijden.

Ik heb deze speciaal voor jullie getest. Hierna gaat hij naar het vriendje en hij zal hem met plezier opgebruiken. Ik hou van deze geur. Het is mannelijke en kruidige geur. Wanneer ik deze shower gel gebruik, heb ik niet heel veel schuim, maar toch een beetje. Na het wassen blijft de geur hangen op mijn handen. Na een tweetal uur kan ik de geur nog steeds licht waarnemen.

Axe kun je zowel bij de drogist als de supermarkt vinden. Voor deze shower gel ga je ongeveer 5 euro kwijt zijn. Voor 400 ml vind ik dit erg betaalbaar.

Wat vinden jullie van de vernieuwde verpakkingen van Axe?

0 gedachten over “Wij vrouwen hebben graag dat onze mannen goed ruiken – Axe Black douchegel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge