Voor de dagen waar ik minder zonnebescherming nodig heb – Bergasol Droge olie met SPF6

Hoi hoi,IMG_0820

Zoals jullie weten verbrand ik erg gemakkelijk. Daarom smeer ik op zonnige dagen met niet minder dan SPF20. Op bewolkte dagen kun je echter bedrogen uitkomen en nog steeds verbranden. Er komen altijd zonnenstralen door de bewolking heen. Voor deze dagen gebruik ik een lichter product. Momenteel gebruik ik een droge olie van Bergasol. Deze heeft een lage SPF 6, maar ondertussen kan ik ook mijn lichaam hydrateren.

IMG_0826

Deze olie zit in een fles van 125 ml en net zoals de andere Bergasol producten beloven ze intensieve bruining en bescherming tegen de zon. Deze is verkrijgbaar in SPF6, 10 en 20. Zelf heb ik enkel ervaring met deze SPF6.

C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, PRUNUS PERSICA KERNEL OIL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PARFUM, OLEOYL TYROSINE, LUFFA CYLINDRICA SEED OIL, OLEIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, BHT, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL.

De olie zit in een sprayflacon, wat ik erg handig vind voor onderweg. De spray werkt mooi gedoseerd en ik spuit niet snel te veel op. Hoewel het een droge olie is, trek hij erg snel in en plakt hij niet. Daarenboven ruikt de olie erg lekker.

IMG_0831

Zoals ik al zei, gebruik ik deze olie op minder zonnige dagen. Zelf ben ik deze zomer nog niet verbrand! Jippie! Dat is zeker met de hulp van deze olie. Daarenboven word ik normaal helemaal niet bruin, maar nu kan ik op de plaats van mijn horloge toch een klein kleurverschil waarnemen.

Ik ben erg tevreden over deze olie. Je kunt deze online vinden op farmaline.  Deze flacon kost nu 13,46 euro.

Met welke SPF smeren jullie op een bewolkte dag?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge