Deze zomer ben ik goed beschermd tegen zweet – Dove Original Anti-Transpirant Compressed

Hoi hoi,

IMG_1333

 

In mijn goodiebag van Unilever vond ik niet één, niet twee, maar 3 compressed deo’s. Ik had je de twee eerste getoond, maar ik vond ook de Dove Original compressed deo in mijn zakje.

 

 

IMG_1350

Ook in deze flacon zit 75 ml, maar deze moet even lang te gebruiken zijn als de vroeger 150ml versies. Ik vind deze vormgeving erg mooi gedaan. Ook hier hebben we niet te maken met een deodorant, maar met een anti-transpirant. Deze helpt niet alleen tegen kwalijke geurtjes, maar zou ook het zweten zelf moeten tegen gaan.

De original geur van Dove is iedereen wel bekend. Het is een poederige, lichte geur Aan deze is vitamine E toegevoegd zodat je oksels nog eens extra beschermd worden, wanneer je deze anti-transpirant gebruikt.

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Disteardimonium Hectorite, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethiconol, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool

Voor meer informatie over compressed producten, kun je altijd mijn vorige reviews hier en hier lezen.

 

 

IMG_1353

Ik kan de geur van deze deo zeker appreciëren. Zelf weet ik niet waarom, maar wanneer ik deze waarneem denk ik aan droomvlucht in de Efteling. Dan waan ik mij daar even helemaal en kom ik tot rust. Daarenboven werkt deze ook nog eens erg goed bij mij. Ook deze beschermd mij goed tijdens de BBB les. Jammer genoeg kun je deze niet over je hele lichaam sprayen. Geen last meer van zwetende lijven en geurtjes. Ook voor mij is dit een schot in de roos. Ook deze vond alvast zijn vaste stekje in mijn sportzak.

Deze deo’s kun je bijna overal vinden, zowel bij de drogist als de supermarkt.  Voor deze betaal je ongeveer 3 euro per stuk.

De meningen over de compressed deo’s zijn verdeeld. Het is kwestie om niet langer te spuiten dan met je normale deo. Hierdoor gaan je oksels minder nat voelen dan met een gewone deo. Wat is jullie mening over de compressed deo’s?

0 gedachten over “Deze zomer ben ik goed beschermd tegen zweet – Dove Original Anti-Transpirant Compressed”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge