Tropische ingrediënten are good for you :) – Tropika Dagcrème

Hoi hoi,IMG_0432

Vandaagheb ik nog een Tropika product voorjullie. Ik verteldejullie reeds over de cleansing lotion, maarzehebbenookverzorgingsproducten in hun assortiment. Vandaagvertel ik jullieiets meer over hun dagcrème. Het specialeingrediënt in dezedagcrème is avocado oil en de dagcrème is geschiktvoor de normale en gecombineerdehuid.IMG_0435 IMG_0449

De dagcrème van Tropika is op basis van verfijnde Tropische en natuurlijke ingrediënten. De advocado-olie hydrateert de huid zonder haar vet te maken.

Deze dagcrème zit in een verpakking van 50 ml en deze is een jaartje houdbaar. Door hun cleansing lotion was ik al verliefd geworden op dit Belgische merk. Zou de dagcrème hieraan toevoegen?

Aqua, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Oleate, Cetearyl Ethylhexanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Laureth-9, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol, Dimethicone, Propylene Glycol, Panthenol, Triethanolamine, Parfum, Carbomer, Potassium Cetyl Phosphate, Methylpropanediol, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Hydrolyze Caesalpinia Spinosa Gum, Laureth-7, Methylisothiazolinone, Phenylpropaniol, Potassium Sorbate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid

Ook deze dagcrème zit in een handige pompflacon. Wat trouwens leuk is dat ze je in het doosje bedanken voor je aankoop.

IMG_0456IMG_0469Ik hou van de geur van de Tropika producten. Het is een frisse en toch licht zoete geur. Dit parfum is echter hypoallergeen en in deze producten zitten geen parabenen. De dagcrème is een lichte crème die snel intrekt en uitwrijft. Nadien voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Voor mij is dit weer een toppertje.

Deze dagcrème is te koop voor 16,95 euro op hun webshop. Je kunt echter ook een pakket kopen met meerdere producten in deze set.

Zouden jullie deze producten van Tropika uitproberen?

 

0 gedachten over “Tropische ingrediënten are good for you :) – Tropika Dagcrème”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge