Oooh, ik verlang terug naar de zomervakantie – Jelly Pong Pong Cosmetics Caribbean Sun Bronzer Duo in Martinique

Hoi hoi,_MG_7629

Laatst kon ik kennismaken met Jelly Pong Pong Cosmetics. Ik ontving een Caribbean Bronzer Duo. Hierinzit een matte bronzer en lichtglanzende (zilver) lichtrozeblusher._MG_7634In het duo zit 3 gram. Deze is een jaartje houdbaar. Ik ontving de kleur Martinique. Daarenboven is Jelly Pong Pong een dierproefvrij merk. _MG_7640

De brozner hebben elk hun eigen pannetje. Dat ziet er erg mooi uit. Jammer genoeg zijn die pannetjes bij mij beiden los gekomen. Dat is wel erg vervelend. Toch even op zoek gaan naar secondelijm om dat op te lossen. Daarenboven zijn de pannetjes vrij klein, dus met een dikke kwast ga je hier niet in kunnen gaan._MG_2250

Zien deze swatches er niet prachtig uit? Dit zijn twee veegjes van het product. De poeders zijn vrij goed gepigmenteerd en voelen bij het aanbrengen zacht aan. Ook versmelten ze onmiddellijk met de huid.

De korrelige glitters die je naast swatches ziet, zijn niet van het product. Ik was voor de foto in bad gegaan met een fel glitterend Lush product. Nadien kreeg ik er niet alle glitters af :).

Ik kreeg dit product in mijn Birchbox en deze kun je dan ook op hun webshop kopen. Voor dit duo betaal je 19 euro.

Wat zijn jullie ervaringen met Jelly Pong Pong?

0 gedachten over “Oooh, ik verlang terug naar de zomervakantie – Jelly Pong Pong Cosmetics Caribbean Sun Bronzer Duo in Martinique”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge